Libnet.ro
UNICEF

06:30

Irak: cel putin 49 de morti dupa ce Statul Islamic a atacat o inchisoare

România Liberă România Liberă,
Irak: cel putin 49 de morti dupa ce Statul Islamic a atacat o inchisoare

Cel putin 49 de oameni au murit sambata dupa ce combatanti ai gruparii Statul Islamic SI) au atacat o inchisoare din nordul Irakului pentru a elibera detinuti care au legaturi cu jihadistii. continuă pe România Liberă

Proteste violente in Macedonia. Cel putin 19 persoane au fost ranite

Cel putin 19 persoane au fost ranite ieri seara in Macedonia, dupa ce un protest antiguvernamental din capitala tarii s-a transformat in confruntari violente cu fortele de ordine, transmite AFP. Printre cei.

SUA: Cel putin 20 de tornade in trei state, furtuni violente si inundatii

Cel putin 20 de tornade au afectat miercuri cel putin trei state americane, informeaza Mediafax.

Piata locala de caramida va creste cu cel putin 13-15%, in 2015

Piata locala de caramida va inregistra o crestere de cel putin 13-15%, in acest an, ne-a declarat Liviu Stoleru, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al Cemacon.

O tornada si mai multe furtuni violente au lovit nordul Germaniei. Cel putin un mort, zeci de raniti si numeroase pagube materiale

Cel putin o persoana a murit, iar alte zeci au fost ranite in nordul Germaniei, o zona afectata de furtuni violente, iar o tornada a provocat pagube importante in orasul Butzow, langa Rostock, ridicand .

Statul Islamic si-a deschis hotel de lux in Irak

Gruparea terorista autointitulata Stat Islamic SI) si-ar fi deschis propriul hotel de lux in Mosul, al doilea oras ca importanta din Irak, cladirea fiind dedicata adeptilor SI care viziteaza localitatea, potrivit imaginilor propagandistice difuzate pe internet prin intermediul retelelor de socializare, de pe conturi asociate SI.

Patru morti dupa prabusirea unui avion usor pe o autostrada, in SUA

Un avion usor s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza CBS News. Avionul, de tip Pipe.

LIVE VIDEO de la locul accidentului: Patru morti, dupa ce un avion s-a prabusit pe o autostrada din SUA

Un avion usor s-a prabusit pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza Mediafax.

Statul Islamic si-a deschis hotel de 5 stele. Printre serviciile oferite oaspetilor sunt decapitarile si uciderea cu pietre

Extremistii musulmani au inaugurat un hotel de cinci stele in orasul irakian, Mosul, fieful Statului Islamic. Hotelul Ninawa pune la dispozitia oaspetilor 263 de camere de lux, o piscina ultramoderna, terenuri de.

Gruparea Statul Islamic sustine ca are zeci de soldati antrenati in 15 state americane

Un presupus jihadist american a postat online o amenintare in care afirma ca atacul de duminica, la o expozitie de caricaturi cu profetul Mahomed, din Texas, a fost organizat de gruparea Stat Islamic, care are zeci de soldati antrenati pozitionati in 15 state, asteptand ordine pentru noi actiuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )