Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu la o casa din Las Vegas. Proprietarul avea peste 90 de animale in locuinta

Antena3 Antena3,
Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu la o casa din Las Vegas. Proprietarul avea peste 90 de animale in locuinta

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, informeaza MEDIAFAX. Incendiul a avut loc in cursul. continuă pe Antena3

Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu la o casa din Las Vegas. Proprietarul avea peste 90 de animale

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, informeaza MEDIAFAX. Incendiul a avut loc in cursul.

SUA: Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu care a cuprins o casa din Las Vegas

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, transmite Fox News. Incendiul a avut loc in cursul noptii de duminica.

Peste 40 de caini, morti intr-un incendiu care a cuprins o casa din Las Vegas

Peste 40 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas.

Cutremur de 5,1 in aceasta dimineata. Cel putin 8 oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit intr-un cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter in sud-estul Peru, unde un sat, Misca, din regiunea Cusco, se afla in ruine, au anuntat duminica serviciile Apararii.

Cel putin opt morti si un sat in ruine in Peru, in urma unui cutremur

Cel putin opt persoane au murit intr-un cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter in sud-estul Peru, unde un sat, Misca, din regiunea Cusco, se afla in ruine, au anuntat duminica serviciile Apararii Civile, relateaza AFP.

Cel putin 18 state americane folosesc interceptoare GSM pentru a asculta telefoanele mobile

Departamentele de politie din cel putin 18 state americane recunosc ca folosesc in prezent sisteme prin care intercepteaza apelurile telefonice, in contextul luptei impotriva terorismului. Cu toate acestea, presa de peste Ocean relateaza ca aparatura de interceptare este folosita inclusiv pentru alte investigatii.

Human Rights Watch: Loviturile aeriene americane in Siria au provocat moartea a cel putin 7 civili

Loviturile aeriene americane din nord-vestul Siriei au provocat moartea a cel putin sapte civili, a declarat organizatia Human Rights Watch HRW), cerand deschiderea unei anchete privind o posibila incalcare a.

Numarul celor care au murit din cauza rechemarilor facute cu intarziere de General Motors este de cel putin 23 - raport

Cel mai nou raport al comisiei care ofera compensatii celor afectati de un recall auto facut cu intarziere de General Motors arata ca 23 de oameni au murit din cauza acestei probleme si 16 au fost raniti grav, scrie Reuters. Pe viitor, dupa analizarea altor cazuri, numarul va creste, iar comisia mai are mult de investigat. General Motors a admis intr-un raport intern ca a existat in companie o cultura daunatoare de ascundere a problemelor, insa spune ca astfel de lucruri sunt de ordinul trecutului.

Ucraina: Cel putin 12 persoane au murit in confruntarile din estul tarii

Cel putin 12 persoane, intre care noua soldati ucraineni, au fost ucise, in confruntarile cu separatistii prorusi in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai grav bilant din estul Ucrainei de la instaurarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3686 seconds )