Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin 50 de oameni au murit arsi, dupa coliziunea intre doua autobuze, in Ghana

Adevărul Adevărul,
Cel putin 50 de oameni au murit arsi, dupa coliziunea intre doua autobuze, in Ghana

Cel putin 50 de oameni au murit arsi, dupa coliziunea intre doua autobuze, care apoi au luat foc, in nordul Ghanei, a anuntat, vineri, politia locala, informeaza CNN. continuă pe Adevărul

Tragedie in Irak! Cel putin 71 de persoane au murit inecate, dupa ce un feribot s-a scufundat

Cel putin 71 de oameni si-au pierdut viata dupa ce un feribot s-a scufundat in apropiere de orasul mosul din Irak. Cel putin 40 de persoane au murit in accidentul de joi. Majoritatea victimelor sunt.

Peste o treime dintre organizatiile din Romania au trecut prin cel putin un atac cibernetic - studiu

Peste jumatate dintre organizatiile din Europa 54%) si peste o treime 37%) dintre organizatiile din Romania s-au confruntat cu cel putin un atac cibernetic in ultimii doi ani, care le-a creat probleme in activitate, arata Kaspersky Lab. Cat le costa pe aceste organizatii sa repare probleme aparute dupa un atac.

IN 2019: BERD va investi cel putin 1,1 miliarde euro in Balcanii de Vest

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca cel putin 1,1 miliarde euro in infrastructura, energie si sectorul privat din Balcanii de Vest in acest an.

Studiu momondo.ro: Peste jumatate dintre romani vor cheltui cel putin un salariu mediu net pentru vacanta de vara

Vacantele sunt foarte importante pentru romani si tocmai de aceea aloca sume importante pentru calatorii. Potrivit unui studiu realizat de momondo. ro, peste jumatate dintre respondenti vor cheltui cel putin un salariu mediu net pentru vacanta de vara.

Cel putin 16 titlui de doctor obtinute la Academia Nationala de Informatii a SRI, retrase pentru plagiat

Cel putin 16 titluri de doctor, obtinute la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a SRI, au fost retrase deoarece erau plagiate integral sau partial. Printre cei care au ramas fara titlul.

Cel putin 16 titluri de doctor obtinute la Academia Nationala de Informatii a SRI, retrase pentru plagiat

Cel putin 16 titluri de doctor, obtinute la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul a SRI, au fost retrase deoarece erau plagiate integral sau partial. Printre cei care au ramas fara titlul.

VIDEO Irak: Aproape 80 de morti dupa ce un feribot supraaglomerat s-a scufundat in Tigru, la Mosul

Cel putin 79 de oameni si-au pierdut viata, joi, in nordul Irakului, dupa ce un feribot supraaglomerat, care transporta numeroase familii intr-o excursie la Mosul, s-a scufundat in raul Tigru, au informat surse medicale citate de Reuters.

Cel putin sase morti in China, dupa ce un barbat a intrat cu masina in multime

Un sofer a intrat in mod intentionat cu masina in multime, intr-un oras in centrul Chinei, omorand sase persoane, iar alti sapte raniti au fost spitalizati. Barbatul a fost ucis prin impuscare de politie, a anuntat televiziunea nationala vineri, relateaza Huffington Post.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )