Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel putin 80 de raniti in urma coliziunii a doua trenuri, in Africa de Sud

Antena3 Antena3,
Cel putin 80 de raniti in urma coliziunii a doua trenuri, in Africa de Sud

Doua trenuri au intrat in coliziune, marti seara, in apropierea orasului sud-african Durban, cel putin 80 de persoane fiind ranite, anunta autoritatile, citate de AFP. Doua trenuri s-au. continuă pe Antena3

Cel putin patru raniti in Piata Independentei din Kiev

Pe retelele de socializare au aparut informatii ca in urma confruntarilor din centrul Kievului ar fi murit trei persoane, iar mass-media ucraineana sustine ca incidentul ar fi facut 10-15 raniti in randul militantilor din Maidan .

Africa de Sud: Coliziune intre doua trenuri cu peste 80 de raniti

Doua trenuri au intrat in coliziune, marti seara, in apropierea orasului sud-african Durban, cel putin 80 de persoane fiind ranite, informeaza Mediafax.

Cel putin trei morti, in urma cutremurului de ieri din Mexic

Cel putin trei persoane, printre care un nou-nascut, au murit, iar alte aproximativ 40 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9.

Cel putin doi morti si zeci de raniti, in urma cutremurului din Mexic

Cel putin doua persoane, intre care un nou-nascut, au murit, iar alte 25 au fost ranite, luni, in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala, din cauza unui cutremur puternic cu magnitudine de 6,9 care a afectat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )