Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel putin sapte morti intr-un naufragiu in largul coastei libiene

România Liberă România Liberă,
Cel putin sapte morti intr-un naufragiu in largul coastei libiene

Cel putin sapte persoane au murit in naufragiul unei ambarcatiuni cu migranti in largul coastei libiene, a anuntat miercuri marina italiana, care a reusit sa salveze in jur de 500 de migranti, informeaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Indonezia: Cel putin sapte persoane au murit, dupa ce un vulcan de pe insula Sumatra a erupt

Cel putin sapte persoane au murit, iar starea de sanatate a altor doua este critica, dupa ce un vulcan a erupt, sambata, pe insula indoneziana Sumatra.

Atac armat la un concert din Austria: Cel putin doi morti si 11 raniti

Cel putin doua persoane au murit si alte 11 au fost ranite dupa ce un barbat inarmat a deschis focul in noaptea de sambata spre duminica la un concert in orasul austriac Nenzing, informeaza BBC. Atacatorul s-a sinucis.

Atentate sinucigase in Yemen. Sunt cel putin 45 de morti

Cel putin 45 de persoane au murit luni la Aden, in urma a doua atentate sinucigase care au vizat grupuri de tineri ce doreau sa se inroleze in fortele armate, informeaza Associated Press pe.

Cel putin 60.000 de morti in inchisorile regimului sirian in cinci ani de conflict

Cel putin 60. 000 de persoane au murit in cinci ani sub tortura sau din cauza conditiilor teribile de detentie din inchisorile regimului sirian, a transmis sambata Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit AFP.

FOTO: Incendiu intr-un camin din Thailanda. Cel putin 17 fete au murit

Cel putin 17 eleve si-au pierdut viata in Thailanda, in noaptea de duminica spre luni, in urma unui incendiu care a avut loc in caminul in care acestea locuiau.

Vicepremierul Dincu: Primim zilnic cel putin doua-trei informari de la SRI, legate de disfunctionalitatile din sistem

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, duminica, intr-un interviu acordat Digi 24, ca primeste cel putin doua-trei informari pe zi, cu privire la situatia sensibila din sistemul de administratie.

Ciclonul Roanu a provocat alunecari de teren si inundatii in Bangladesh: Cel putin 24 persoane si-au pierdut viata (VIDEO)

Locuitorii din Bangladesh sunt afectati de trecerea ciclonului Roanu care a provocat inundatii, alunecari de teren precum si prabusirea mai multor cladiri, informeaza BBC News. Cel putin 24 persoane si-au.

Indonezia: Un vulcan a erupt. Sapte persoane au murit, iar doua sunt in stare critica

Dupa eruptia vulcanului Sinabung, de pe insula Sumatra din Indonezia, cel putin sapte persoane au murit si doua sunt in stare critica. Sinabung, aflat la aproximativ 1. 900 de kilometri nord-vest de Jakart.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )