Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel putin sapte raniti intr-un atac armat la Universitatea din Ohio

Adevărul Adevărul,
Cel putin sapte raniti intr-un atac armat la Universitatea din Ohio

Cel putin sapte persoane au fost ranite luni dupa-amiaza intr-un atac armat la Universitatea din Ohio, au anuntat autoritatile locale, citate de BBC. continuă pe Adevărul

FOTO+VIDEO. Atac armat la Universitatea din Ohio. Sunt cel putin opt raniti, dintre care unul in stare critica. Agresorul a fost impuscat mortal

Un individ inarmat a patruns in campusul Universitatii din Ohio si a deschis focul, informeaza luni presa din SUA.

Atac armat intr-un centru pentru misionari din Franta: O femeie a fost ucisa. Suspectul este cautat de politie(FOTO, VIDEO)

Un atac armat a fost comis in noaptea de joi spre vineri intr-un centru pentru misionari pensionati din Franta. Un barbat mascat a intrat in institutia din Montferrier-sur-Lez si a ucis o.

Cel putin cinci morti si zeci de raniti intr-un triplu atentat in Afganistan

Cel putin cinci persoane au fost ucise si alte 27 au fost ranite intr-un triplu atentat cu bomba care a avut loc astazi, in Nangarhar, bastion al gruparii Statul Islamic SI) in estul Afganistanului, au anuntat oficiali locali, informeaza AFP.

Doua trenuri s-au ciocnit in Iran. Sunt cel putin opt morti si 11 raniti

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si 11 au fost ranite dupa ce doua trenuri de pasageri s-au ciocnit vineri in provincia iraniana Semnan.

Doua trenuri s-au ciocnit in Iran. Sunt cel putin 31 de morti si 70 de raniti

UPDATE 15,45: Bilantul tragic al accidentului feroviar din nordul Iranului a ajuns la cel putin 31 de persoane decedate, dupa coliziunea celor doua trenuri de calatori.

Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce doua autobuze s-au ciocnit la Pitesti; autoritatile au activat planul rosu de interventie

Cel putin 11 persoane au fost ranite, in urma unui accident in care au fost implicate doua autobuze, produs vineri dimineata in Pitesti, judetul Arges, autoritatile activand planul rosu de interventie.

Opt romani, RANITI intr-un accident GRAV in Italia. Autocarul in care se aflau s-a rasturnat (VIDEO)

Opt romani au fost raniti in urma unui accident rutier, in Italia. Un autocar al firmei Atlassib care circula pe directia Franta-Romania s-a rasturnat intre localitatile italiene.

Un om a murit si cinci au fost raniti intr-un accident produs in Botosani (VIDEO)

Grav accident in judetul Botosani. Un om a murit, iar alti cinci, printre care si un copil, au fost raniti dupa ce doua autoturisme s-au izbit violent, in cartierul Lebada, informeaza B1.

Crizele de isterie o problema cu cel putin o rezolvare

Supararea, frustrarea, oboseala si iritabilitatea sunt stari care pot genera adevarate probleme daca cel mic nu este ghidat cum sa se exteriorizeze, iar noi cum sa le administram.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )