Libnet.ro
UNICEF

15:46

Cel putin patru persoane ranite la o petrecere de Halloween, la Universitatea din California

B1 B1,
Cel putin patru persoane ranite la o petrecere de Halloween, la Universitatea din California

Cel putin patru persoane au fost ranite la o petrecere organizata de Halloween, la Universitatea din California, unde unul dintre invitatii a venit armat. Autoritatile din Los Angeles au confirmat ca. continuă pe B1

Petreceri de Halloween cu sfarsit tragic: Patru raniti in California, trei femei moarte in Madrid

Cel putin patru persoane au fost ranite la o petrecere organizata de Halloween, la Universitatea din California, unde unul dintre invitatii a venit armat. Autoritatile din Los Angeles au confirmat ca inciden.

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 14 morti.

10:38: Cel putin 14 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, potrivit Realitatea TV. Potrivit ultimelor informatii, pagubele provocate de uraganul Sandy ating pragul de 20 de milioane de dolari. _ _ _ _ 8:20 - Numarul oamenilor care au ramas fara curent electric in Statele Unite ale Americii din cauza uraganului Sandy a ajuns la 6,5 milioane. _ _ _ _ 8:00 - Autoritatile au inchis tunelurile .

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - Peste 5 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati .

URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - 2,8 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de .

Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata intr-un atentat comis la periferia Damascului

Un atentat cu masina-capcana comis la periferia Damascului s-a soldat cu moartea a cel putin zece persoane, printre victime numarandu-se femei si copii, conform unui bilant provizoriu citat de Televiziunea.

Bilantul uraganului Sandy: Cel putin 37 de morti in New York

Primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca cel putin 37 de persoane au murit in New York din cauza uraganului Sandy care a lovit coasta estica americana in prima parte a saptamanii, informeaza Reuters.

Afganistan: Cel putin 11 civili, ucisi de explozia a doua bombe artizanale.

Cel putin 11 civili, printre care sapte femei si trei copii, si-au pierdut viata, miercuri, dupa ce doua bombe amplasate de insurgenti pe marginea unor drumuri au explodat, intr-o provincie instabila din sudul Afganistanului, potrivit autoritatilor locale citate de AFP, informeaza Mediafax. In urma exploziei primei bombe, in districtul Musa Qala din provincia Helmand sud), au murit opt persoane, a declarat miercuri dimineata Ministerul afgan de Interne, care ii acuza pe talibani ca sunt la .

URAGANUL SANDY a facut RAVAGII in SUA: Cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

URAGANUL SANDY - Bilantul victimelor din SUA: cel putin 50 de morti.

Sandy, care ar putea fi cel mai puternic uragan care a lovit vreodata Statele Unite ale Americii, a lasat in urma lui dezastru. Uraganul Sandy a provocat moartea a cel putin 50 de persoane pe teritoriul SUA, inchiderea institutiilor si a transportului in comun, intreruperea energiei electrice. Stire in curs de actualizare.

Halloween sfarsit tragic pe un stadion din Madrid. Cel putin trei femei au murit calcate in picioare, intr-o busculada

Trei femei cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani au murit calcate in picioare, iar alte doua au fost grav ranite in noaptea de miercuri spre joi, in timpul unei petreceri de Halloween, pe un stadion.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )