Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

ADPM ADPM,
Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

De la cele mai vechi modele de Motorola sau Nokia si pana la nou noutele iPhone-uri, iata care sunt cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor! . continuă pe ADPM

Castigul salarial mediu net a crescut anul trecut cu 106 lei, la 1.866 de lei. Care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine

Castigul salarial mediu net a crescut anul trecut cu peste 6%, respectiv cu 106 lei, pana la 1. 866 de lei, cele mai mari castiguri fiind obtinute la sfarsitul lui 2014 de angajatii din extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5. 802 lei, iar cele mai mici de cei din hoteluri si restaurante 1. 168 de lei, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

Afla care sunt cele mai nesanatoase alimente!

Pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de nesanatoase unele alimente. Cele mai multe abunda in aditivi si zaharuri rafinate, asadar este bine sa stii care sunt cele mai nesanatoase alimente!.

Cele mai avantajoase carduri de cumparaturi

Cardul de credit poate fi solutia de rezerva atunci cand nu mai dispui de resurse financiare, atunci cand trebuie sa faci o cheltuiala, dar nu ti-au mai ramas suficienti bani pana la salariu. in plus, daca il folosesti cu cap si cunosti bine toate chichitele cardului de credit, el poate sa-ti aduca beneficii cumparaturi in rate fara dobanda, puncte si alte facilitati. Adevarul iti prezinta cele mai avantajoase carduri de cumparaturi.

Cele mai importante transferuri ale iernii in Europa

Perioada de transferuri in Europa s-a incheiat pe 2 februarie, iar mai jos va prezentam cele mai spectaculoase mutari din campionatele importante.

VIDEO Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera Regelui - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu

Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani. Maradona din Carpati a vorbit despre cele mai frumoase momente ale carierei, despre regrete si despre ceea ce isi doreste pentru urmatorii 20 de ani. De asemenea, Regele a spus si cine ar merita o statuie: Gicu Dobrin. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase goluri reusite de Hagi de-a lungul carierei.

Cele mai periculoase orase din lume

Cele mai periculoase orase din lume includ, preponderent, localitati din America Latina si din zonele de conflict ale Asiei.

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai simple retete de briose

Cele mai simple retete cu briose sunt preferate de adultii ocupati care n-au timp de pierdut in bucatarie. Briosele reprezinta o gustare dulce excelenta pentru micul dejun, alaturi de cafea sau ceai. in functie de preferinte, aluatul de briose poate fi realizat cu ciocolata, vanilie, mere, scortisoara sau chiar zmeura. Va prezetam mai jos cele mai simple retete de briose.

Tatuaje pe globul ocular, tepi implantati in cap si limbi despicate! Fotografii socante cu cele mai ciudate tatuaje si piercinguri!

Iata cateva dintre cele mai socante transformari la care unii oameni isi supun propriul corp, fie ca este vorba despre tatauje sau piercing-uri dintre cele mai ciudate, fotografii facute tin timpul Venezuela Tatoo Expo! .

Cele mai mari tepe de pe internet. Virusul Politia Romana blocheaza calculatorul si a ucis oameni

Cele mai mari tepe de pe internet includ virusi care pot sa-ti blocheze calculatorul si sa-ti ceara rascumparare. Acestia sunt singurii care au facut si victime pana acum in istorie. Ransomware sau virusul Politiei Romane sunt printre cei mai periculosi .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )