Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai importante transferuri ale iernii in Europa

Online Sport Online Sport,
Cele mai importante transferuri ale iernii in Europa

Perioada de transferuri in Europa s-a incheiat pe 2 februarie, iar mai jos va prezentam cele mai spectaculoase mutari din campionatele importante. continuă pe Online Sport

TOP 10 cele mai importante transferuri facute in 2015 in fotbalul european

Perioada de transferuri din iarna acestui an a adus mutari importante in fotbalul european. Wilfried, Cuadrado, Nastasic, Victor Valdes si Andre Schurrle si-au schimbat echipele. Intra in material pentru a vedea cele mai importante zece mutari.

TOP: Cele mai mari DATORII ale companiilor romanesti de stat

Companiile de stat romanesti care inregistreaza primele opt cele mai mari datorii insumeaza restante toale de plata in valoare de aprope 13 miliarde de lei aproape 3 miliarde de euro - n. r. ), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

TOP: Cele mai mari DATORII ale demnitarilor romani

Demnitarii romani au fost si ai atrasi de ofertele bancilor pentru credite. Unii dintre ei atat de tare incat pentru unii ratele pe care trebuie sa le platesca lunar sunt mai mri decat veniturile pe care le incaseaza in mod oficial.

Matei, Veracomp: Desi sectorul IMM a fost sub asteptari in 2014, pe termen mediu si lung ramane unul dintre cele mai importante

Catalin Matei, CEO al Veracomp, companie mixta romano-poloneza care activeaza din 2007 pe piata locala de distributie IT, subliniaza ca, desi anul 2014 a fost unul cel putin bun pentru companie, sectorul IMM a fost sub asteptari.

Cum s-au desfasurat cele mai dubioase privatizari din Bistrita-Nasaud - Mopan si CPL

Pagubele uriase pe care le-au generat prin privatizare unele dintre cele mai importante fabrici comuniste incep sa atraga atentia inclusiv a DNA. Printre unitatile de productie din Bistrita-Nasaud care ar fi pe lista privatizarilor dubioase se afla Mopanul, fosta fabrica de paine a judetului, dar si fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului.

Rapid, pregatit de retur. Cum arata lotul dupa venirile lui Niculae si Sapunaru

FC Rapid are un lot format din 21 de jucatori, dupa ce echipa a trecut, in pauza de iarna, printr-o serie de schimbari radicale. Niculae si Sapunaru sunt cele mai importante transferuri ale giulestenilor.

FC Rapid, pregatita de retur. Cum arata lotul dupa venirile lui Niculae si Sapunaru

FC Rapid are un lot format din 21 de jucatori, dupa ce echipa a trecut, in pauza de iarna, printr-o serie de schimbari radicale. Niculae si Sapunaru sunt cele mai importante transferuri ale giulestenilor.

Pecica va avea una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet

In curand orasul Pecica se va putea mandri cu una dintre cele mai moderne hale agroalimentare din judet. Hala agroalimentara se va inaugura cu ocazia Zilelor Orasului Pecica, care se va organiza in perioada 7-10 mai.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )