Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANOFM: Peste 14.400 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Bacau

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova si Arad, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Wall-Street Ro

Fructele si legumele cu cele mai multe pesticide. Cum ne ferim de otravurile de la piata sau supermarket

Majoritatea substantelor folosite pentru tratarea plantelor nu pot fi indepartata nici dupa spalare, iar riscurile asupra sanatatii sunt ridicate.

Web2sms a trimis cu 45% mai multe mesaje in 2014 fata de 2013

Web2sms , unul dintre principalele servicii de mobile marketing din Romania, dezvoltat de Netopia, a expediat peste 100 milioane de SMS-uri in 2014, cu 45% mai multe fata de cele expediate in anul precedent. Cele mai multe SMS-uri transmise de web2sms.

Afla care sunt cele mai nesanatoase alimente!

Pe cat sunt de gustoase, pe atat sunt de nesanatoase unele alimente. Cele mai multe abunda in aditivi si zaharuri rafinate, asadar este bine sa stii care sunt cele mai nesanatoase alimente!.

Mai multe dosare penale, dar mai putine sentinte de achitare. Procuratura Generala a facut bilantul anului 2014

In anul 2014 cele mai multe infractiuni au avut loc contra patrimoniului. De asemenea, procurorii moldoveni au initiat cauze penale pentru huliganism, circulatia ilegala a drogurilor si incalcarea regulilor de securitate a circulatiei rutiere.

Cele mai educative cantecele pentru copii

Cele mai educative cantecele pentru copii. in primii ani de viata, copiii pot fi invatati extrem de multe lucruri prin joc, iar cantecele cu mesaje educative reprezinta intotdeauna o metoda placuta de educare si la indemana atat pentru parinti, cat si pentru cei mici.

Vrei sa iti schimbi telefonul? Cele mai bune smartphone-uri pe care le poti cumpara azi din magazine. Tu pe care il vrei?

Pe o piata care si-a continuat evolutia, inregistrand cresteri de peste 20%, smartphone-urile au devenit in ziua de azi mai mult decat o necesitate. Daca ai fost un early adopter utilizator care testeaza cele mai noi produse .

Legenda Cetatii Ardud si a Bisericii din Acas, doua dintre cele mai tulburatoare povesti ce vin din negura vremurilor

Una dintre cele mai vechi cetati din judetul Satu Mare isi datoreaza popularitatea turistica unei legende care o are in prim plan pe fata principelui Francisc Rakoczi. De aceasi notoriotate se bucura si biserica din Acas cu o vechime de peste 800 de ani si o istorie plina de momente dramatice.

Cele mai bune servicii secrete din lume: Rusia a devansat China

Agentiile de inteligenta din Romania au fost implicate in mai multe scandaluri in ultima jumatate de an, SIE fiind legata de doua scandaluri - de autodeconspirare a unui jurnalist si deconspirare a premierului, iar SRI facand obiectul unor acuzatii.

TOP: Companiile de stat cu cele mai mari profituri

Companiile de stat care genereaza cele mai mari cinci profituri castiga peste 2,5 miliarde de lei net pe an si isi desfasoara activitatea in sectorul energetic, potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor

De la cele mai vechi modele de Motorola sau Nokia si pana la nou noutele iPhone-uri, iata care sunt cele mai bine vandute telefoane mobile ale tuturor timpurilor! .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )