Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune bancuri despre sefi. De ce lenesii sunt cel mai bine platiti intr-o firma

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune bancuri despre sefi. De ce lenesii sunt cel mai bine platiti intr-o firma

Despre comportamentul sefilor la locul de munca circula foarte multe glume pe internet. Va prezentam aici o selectie de bancuri care ii au pe sefi protagonisti. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri despre copii. Cum il convinge un pusti pe un preot sa sune la sonerie

Si glumele despre copii starnesc amuzamentul celor din jur. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o selectie de astfel de bancuri, care circula pe internet.

Cele mai amuzante bancuri despre chelneri. Ce raspuns primeste un client cand il cheama pe patron

Va propunem o colectie de bancuri despre chelneri. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii propriile glume de acest fel pe care le cunoasteti.

Cele mai bune reduceri eMAG de care sa profiti la inceput de saptamana

EMAG listeaza o multime de produse cu pret mai mic. Dar poate ca unele nu sunt ce-ti trebuie tie. Asa ca am ales cateva care se pot dovedi utile. Cat a revenit iarna in Bucuresti, te.

Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului (1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit!

Una dintre partidele care au scris istoria fotbalului mondial a fost Brazilia Italia la Cupa Mondiala din 1982, un meci incheiat cu o mare surpriza la momentul respectiv.

Masini Dacia la Rabla: cele mai bune si mai ieftine masini pentru romani

Programul Rabla pentru anul acesta a fost adoptat oficial in urma cu o saptamana. Acum am aruncat o privire in oferta Dacia. Vestea buna e ca, daca voiai o masina noua, 2020 va fi anul.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Planuri de viitor

Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor : Bluji am, jeaca-mi cumpar, o leaca de bataie stiu. acu ma duc la Bucuresti .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Curse de cai

Micuta Alinuta priveste la televizor. -Mama, dupa ce alearga caii aia? -Dupa nimic, puisor. Primul sosit castiga premiul. -Numai primul? Pai atunci de ce mai alearga si ceilalti? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Eroina degeaba

Zece blonde si o bruneta stau atarnate de un pod deasupra unei prapastii. zice bruneta: -Fetelor, nu mai rezistam mult. Ma arunc eu ca sa traiti voi. Se arunca bruneta si blondele, miscate de gestul ei,.

Care sunt cele mai grele intrebari din examenul pentru permisul auto. Afla acum raspunsurile

Se stie ca examenul de teorie pentru obtinerea permisului auto pune reale probleme candidatilor. Astfel, noi va punem la dispozitie intrebarile si raspunsurile cele mai dificile care se dau la examenul teoretic in vederea obtinerii carnetului de conducere. Sansele de reusita vor creste considerabil cunoscand raspundurile la aceste intrebari. Care sunt cele mai grele intrebari .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Franzela

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )