Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai bune masti de fata pe care le poti face acasa: amestecuri naturale care te ajuta sa-ti protejezi tenul in sezonul rece, fara sa cheltuiesti o avere pe creme

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune masti de fata pe care le poti face acasa: amestecuri naturale care te ajuta sa-ti protejezi tenul in sezonul rece, fara sa cheltuiesti o avere pe creme

In aceasta perioada a anului, cand zilele reci au inceput sa-si faca deja simtita prezenta, mastile de casa, naturale si pline de vitamine, vor face minuni pentru ten. Fie ca hidrateaza sau curata, cremele naturale pot fi realizate foarte simplu, important este sa stiti care sunt cele mai potrivite ingrediente pentru ceea ce aveti nevoie. continuă pe Adevărul

Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi

Suntem in plin sezon al muraturilor si cu siguranta vrei sa prepari cele mai bune conserve. Asa ca ti-am pregatit o lista ampla cu reguli esentiale, sfaturi si recomandari pentru a afla care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi si pentru ca borcanele sau sticlele cu legume, pasta de tomate sau bulion sa reziste luni de zile in camara ta.

Cele mai bune 10 universitati din lume, potrivit Times Higher Education World University Rankings 2016-2017

Revista Times Higher Education a anuntat topul celor mai bune universitati 2016-2017, top pe care publicatia realizeaza de 12 ani. Universitatea Oxford este clasata pe primul loc in Times Higher Education World University Rankings 2016-2017. Este prima universitate din Marea Brtanie care a ajuns pe locul I de cand se face World University Rankings.

Cele mai bune leacuri babesti pentru durerile de dinti

Daca ai dureri de dinti, dar nu poti ajunge la medic sub nicio forma, inainte de a lua medicamente care isi fac efectul doar pentru scurt timp, insa iti pot afecta stomacul si ficatul), iti recomandam sa incerci cateva remedii naturiste care s-au dovedit a fi extrem de eficiente.

[P] Foodpanda recomanda:Cele mai gustoase preparate de sezon, care te incalzesc si te mentin in forma

Toamna nu-i ca vara, dar, cu siguranta, este mai bogata! De ce? Pentru ca toamna se numara OFERTELE foodpanda! Astfel, acum poti comanda convenabil cele mai gustoase preparate de sezon, care te incalzesc si te mentin in forma!.

Utile: 5 beneficii pe care le au femeile bine imbracate; Care sunt cele mai bune oua si cum le testati prospetimea; Cum ne afecteaza tacerea creierul

Cum tratezi corect durerile de spate. Medicii spun ca. Ce se intampla daca bei o bere pe zi. Dupa o zi grea, berea poate fi.

Cele mai bune metode de a scapa, toamna, de raceala. Medic: Trebuie evitat efortul fizic intens

Imbracamintea adecvata, evitarea efortului fizic intens si evitarea plimbarilor lungi prin frig te pot feri toamna de viroze respiratorii.

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au.

Ministul Apararii, Mihnea Motoc: Primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari raniti in Afganistan

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, anunta, duminica seara, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca va marturisesc ca respir mai usurat pe masura ce primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari ai nostri raniti in dimineata aceasta intr-un nou act las, murdar. Sunt pe maini bune acolo, in spitalul din Baza Kandahar, unde beneficiaza de atentia si ingrijirea unei echipe medicale competente.

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste.

Cele mai mari catastrofe navale romanesti din istorie. Traian Basescu si incendiul infricosator de pe raul Sena

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 239 de oameni. Traian Basescu a fost implicat in una dintre catastrofele navale romanesti din top 5.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )