Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai bune oferte de vacanta in Delta Dunarii

Antena3 Antena3,
Cele mai bune oferte de vacanta in Delta Dunarii

Povesti despre Delta Dunarii cu ale sale peisajele binecuvantate, ai auzit cu siguranta inca de pe bancile scolii. insa de cate ori ai ajuns in acest paradis unic al tarii, inclus in patrimoniul mondial. continuă pe Antena3

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

in judetul cu cele mai bune rezultate la examenul maturitatii in 2015, acum, la probele de simulare a BAC-ului nu au promovat nici jumatate elevii

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au anuntat, saptamana aceasta, rezultatele obtinute de elevi la probele de simulare ale examenului de Bacalaureat 2016. Desi s-au prezentat circa 91% dintre elevii de clasele XI-XII, nimic macar jumatate dintre ei nu au luat note de trecere.

Rezultate simulare BAC:in judetul cu cele mai bune rezultate in 2015 nu au promovat nici jumatate dintre elevi

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean au anuntat, saptamana aceasta, rezultatele obtinute de elevi la probele de simulare ale examenului de Bacalaureat 2016. Desi s-au prezentat circa 91% din elevii de clasele XI-XII, nimic macar jumatate dintre ei nu au luat note de trecere.

Ghidul cauciucurilor de vara Test cu 32 de gume premium, normale si low-cost Alege cele mai bune pneuri pentru masina ta!

Indiferent de tipul si marca masinii, Dacia Logan, Volkswagen Golf, Mercedes G-Klasse, BMW Seria 7 sau FF, cauciucurile sunt singura legatura a autovehiculului cu suprafata de rulare. Prin urmare, alegerea pneurilor in functie de anotimp, masina si stilul de condus, precum si starea buna a acestora este esentiala pentru siguranta in trafic.

Imaginea zilei: Delta Dunarii, fotografiata din spatiu

Statia Sentinel 2A a oferit imaginea zilei, cel putin pentru noi, romanii, dupa ce a facut publica o imagine cu Delta Dunarii surprinsa din spatiu. Delta Dunarii a fost fotografiata astfel in.

Cele mai ieftine 10 destinatii europene de city break pentru anul acesta: cat costa o excursie de trei zile in Budapesta

Ofertele bune in materie de city break sunt mana cereasca pentru turistii infocati. Cea mai recenta serie de recomandari a unui site de planificare financiara, in care sunt dezvaluite cele mai ieftine destinatii europene, nu este, asadar, de trecut cu vederea.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 1.

Cele mai ciudate arome de inghetate: un britanic a lansat delicii cu gust de ansoa si de iarba proaspat taiata

Un barbat din Marea Britanie, Aldo Gallone, de 47 de ani, este celebru in Regat pentru ca inventeaza cele mai ciudate tipuri de inghetata, cu arome care nu te imbie la degustat. Printre sortimentele aparte se numara cele cu aroma de ansoa sau de iarba proaspat taiata, special gandite pentru perioada verii.

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )