Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican.

Afla care sunt cele mai tari 5 masini hibride din lume!

Vehiculele hibride sunt din ce in ce mai populare atat in Statele Unite cat si in Europa, conducatorii auto avand acum doua variante de ales, o masina care este condusa usor sau una care ajuta planeta. Specialistii.

Cele mai bune plaje din lume: aici atingi paradisul cu mana

Daca nu stiai exact cum arata paradisul pe pamant, ti-l dezvaluim imediat, caci TripAdvisor a facut un top cu cele mai bune plaje din lume, dupa preferintele turistilor. Doar o singura plaja este din Europa, dar este de ajuns pentru a te convinge ca.

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse la Cluj

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, vor fi expuse incepand de marti, 23 februarie, la Iulius Mall Cluj Napoca si in Salina Turda. Expozitia va contine si lucrarile a doi fotografi romani premiati la editia de anul trecut a SWPA: Cosmin Bumbut, castigator al marelui premiu la categoria Arhitectura, si Auras Mihaiu, castigator al Romanian National Award.

Raport Cisco: Infrastructura imbatranita si structura organizationala invechita sunt cele mai mari vulnerabilitati ale companiilor in fata atacurilor cibernetice

La nivel global, doar 45% dintre managerii care se ocupa de securitatea informatica a companiilor au incredere in solutiile de securitate IT pe care le folosesc, iar, atacurile cibernetice actuale sunt tot mai sofisticate, mai indraznete si se desfasoara pe o perioada mai mare de timp, arata cea mai noua editie a raportului de securitate cibernetica .

Pagube uriase pentru RATB, in urma actelor de vandalism. Care trasee sunt cele mai afectate

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inregistrat anul trecut pierderi de circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, in medie, in fiecare zi, cel putin un vehicul necesitand interventii suplimentare de remediere a avariilor.

Acestea sunt cele mai ciudate obiecte pe care le-au lasat oamenii pe Luna

Omenirea a petrecut 300 de ore pe suprafata lunara. in cele 21 de ore cat au stat Buzz Aldrin si Neil Armstrong, iar apoi zilele petrecute pe Luna de astronautii care i-au urmat, au fost lasate in urma multe gunoaie. Pentru ca nu era destul loc in modulul lunar pentru a gazdui toate obiectele din [].

Cele mai noi partide din Romania, gata de start in alegerile locale de peste cateva luni

Multi sunt cei care spun ca sunt satui de vechea clasa politica. Nu e nicio problema. La apropiatele alegeri locale este posibil sa auziti de partide nou-intrate in cursa electorala. Mediafax face un inventar al celor mai noi nume de formatiuni politice.

Care sunt cele mai bune alimente pentru creier. Ce sa mancam ca sa avem o minte brici - sfaturile medicilor

Chiar daca poate uneori nu ne-am gandit la asta, ceea ce mancam zi de zi are efecte asupra creierului. Exista alimente care ne ajuta sa fim mai concentrati si sa ne pastram tinere celulele nervoase.

Wal-Mart are cele mai slabe vanzari din ultimii 35 de ani

Wal-Mart Stores Inc. , cel mai mare lant retail din lume, a raportat primul declin anual al vanzarilor sale din 1980, ceea ce arata provocarile cu care se confrunta in competitia cu rivalul Amazon. com Inc. pe segmentul e-commerce, respectiv impactul aprecierii dolarului si pierderea unei cote de piata in Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )