Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele mai bune servicii secrete din lume: Rusia a devansat China

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune servicii secrete din lume: Rusia a devansat China

Agentiile de inteligenta din Romania au fost implicate in mai multe scandaluri in ultima jumatate de an, SIE fiind legata de doua scandaluri - de autodeconspirare a unui jurnalist si deconspirare a premierului, iar SRI facand obiectul unor acuzatii. continuă pe Wall-Street Ro

GALERIE: Cele mai sigure 10 orase din lume

Cel mai sigur oras din lume este, potrivit unei companii britanice de cercetare, Tokyo, capitala Japoniei, acesta fiind urmat indeaproape de Singapore si Osaka.

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

Top 5 cele mai bune ceainarii din Bucuresti

Din ce in ce mai multi bucuresteni sunt in cautarea unor locuri linistite in care sa se relaxeze alaturi de cei dragi la un ceai. Adevarul va prezinta cele mai bune ceainarii din Bucuresti.

Cele mai bune restaurante din Iasi. Unde puteti manca in capitala Moldovei in functie de preferintele culinare

Cele mai bune restaurante din Iasi. in capitala Moldovei s-au deschis in ultimii ani o multime de restaurante, ai caror administratori se straduiesc sa acopere gusturi culinare diverse.

TOP Cele mai bune carti motivationale

Cele mai bune carti motivationale. in orice librarie intri, rafturile de carti motivationale sunt incarcate cu fel de fel carti, care de care mai colorate si mai promitatoare. Cum atingi extazul in 7 pasi, cum sa fii mai persuasiv decat Houdini si mai asertiv decat un general de armata - toate acestea suna bine, dar adevarul e ca nu e chiar asa de simplu sa te schimbi peste noapte.

Lovitura in handbal: CSM Bucuresti a transferat-o pe Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume

CSM Bucuresti a reusit sa dea cea mai importanta lovitura de pe piata transferurilor din handbal, din aceasta iarna. Daneza Maria Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume in 2014, va evolua in Capitala din sezonul viitor.

Vrei sa iti schimbi telefonul? Cele mai bune smartphone-uri pe care le poti cumpara azi din magazine. Tu pe care il vrei?

Pe o piata care si-a continuat evolutia, inregistrand cresteri de peste 20%, smartphone-urile au devenit in ziua de azi mai mult decat o necesitate. Daca ai fost un early adopter utilizator care testeaza cele mai noi produse .

Faze Tari: Trebuia sa fie o aventura de o noapte, dar au uitat lumina deschisa. Acum sunt celebri; Ultimul hamburger McDonald's din Islanda a ajuns piesa de muzeu; Cele mai ciudate legi de circulatie din lume

Marea Britanie, prima tara din lume care autorizeaza conceperea bebelusilor cu trei parinti. Marea Britanie a devenit marti prima tara. Invazie de iepuri intr-un oras din Statele Unite. De ce nu pot scapa localnicii de ei. Sute de iepuri au pus stapanire pe un cartier din Fargo.

Mircea Geoana, despre Marian Vanghelie: Poate ca nu a avut sansa la inceputul vietii sale sa poata merge la cele mai bune scoli

Mircea Geoana spune ca Marian Vanghelie este un organizator mai bun decat presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. intrebat daca proiectul social-democrat Romania noastra, lansat duminica, impreuna.

Cele mai bune tratamente pentru hepatite, la Adevarul Live

Recent s-a anuntat nu doar descoperirea unor terapii extrem de eficiente in eradicarea virusului hepatitic C, ci si aprobarea lor pe piata europeana de medicamente. Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, vine la Adevarul Live sa explice in ce masura ii va ajuta acest lucru pe romanii cu hepatita.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )