Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Adevărul Adevărul,
Cele mai cautate aptitudini in 2020. Ce calitati hard si soft vaneaza angajatorii

Capacitatea de a lucra in Blockchain a fost clasata in topul listei de abilitati pe care le cauta sefii la angajati din intreaga lume in acest an, potrivit platformei profesionale de socializare LinkedIn, citata de CNBC. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

Ce-si doresc romanii: joburile de sofer, contabil, inginer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati, in 2019

Aproape patru milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat,.

Care au fost cele mai cautate joburi in 2019

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania.

Rav4 si Aygo, cele mai cautate modele Toyota

Romanii au cumparat peste 7. 600 de masini Toyota si Lexus anul trecut, cu 33% mai multe fata de anul precedent, respectiv 1. 893 de vehicule in plus comparativ cu 2018. Cota de piata pentru cele doua marci a ajuns la 4,3%.

Subiect si Predicat. Ce mai citesc romanii. Cele mai cautate carti in 2020

Ana Iorga a dorit sa afle ce mai citesc romanii in 2020, cand aniversam 170 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu, asa ca a filmat emisiunea Subiect si predicat intr-o apreciata librarie din Bucuresti.

IN 2019: Joburile de sofer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati

Joburile de sofer au inregistrat, in 2019, aproape patru milioane de cautari pe eJobs. ro, fiind urmate de cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape trei milioane de cautari, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Topul celor mai cautate joburi din 2019: Soferi, contabili si locuri de munca part time

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe o platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape 3 milioane de cautari. Foarte activi anul trecut au fost si inginerii, care au vrut sa-si schimbe locul de munca 8213; pentru aceasta specializare au fost inregistrate peste 1,2 milioane de cautari.

Cele mai bune diete pentru 2020. Topul intocmit de 25 de specialisti in nutritie

Clasamentul celor mai bune diete recomandate in 2020 a fost intocmit de 25 de specialisti care au evaluat 35 de regimuri alimentare, in functie de usurinta cu care pot fi urmate, aportul nutritiv, cat sunt de sanatoase si eficienta in lupta cu kilogramele.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri din 2020 a fost amanat

Desi gamerii se pregateau deja de o vizita in Night City, vor mai avea de asteptat cel putin cateva luni pana sa se bucure de lumea uriasa din Cyberpunk 2077.

The Guardian: Baile Herculane, intre cele mai bune 10 destinatii de vacanta spa din estul Europei

BaileHerculane se numara printre cele mai bune zece destinatii de vacanta wellness si spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include in recomandarile sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la preturi mult mai mici decat in Vest.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )