Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai celebre picioare din showbiz in ultimul secol

ADPM ADPM,
Cele mai celebre picioare din showbiz in ultimul secol

Tina Turner a implinit ieri 77 de ani. Artista este celebra in toata lume nu doar prin vocea si talentul ei artistic, ci si prin faptul ca are, pare-se, cele mai frumoase picioare din industria muzicii. Iata insa care au fost vedetele din ultimul secol care au cucerit publicul prin frumusetea picioarelor lor. continuă pe ADPM

Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, inchisa pentru jumatate de an. Ce pericole ascunde

Pestera Tausoare, una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, a fost inchisa si pentru cercetatori. Decizia a fost luata de custodele acesteia, dupa ce parte din tavanul acesteia s-a prabusit. Autoritatile judetene ii avertizeaza pe curiosi si speologi amatori sa nu se aventureze in pestera, riscand sa-si piarda viata.

Petre Roman, despre alegerile castigate de Iliescu, in 1990, cu peste 85 %: Au fost cele mai libere alegeri din istoria Romaniei. Coposu mi-a spus asta

Primul premier al Romaniei libere a sustinut, la Timisoara, o conferinta in care le-a vorbit tinerilor despre trecutul sau si despre istoria postdecembrista a Romaniei. in discursul sau, politicianul a facut referire si la alegerile din iunie 1990 sustinand ca au fost cele mai libere alegeri din istoria Romaniei. Un cadru didactic, prezent la conferinta l-a contrazis public pe fostul premier.

Petre Roman, despre alegerile castigate de Iliescu, in 1990, cu peste 85%: Au fost cele mai libere alegeri din istoria Romaniei. Coposu mi-a spus asta

Primul premier al Romaniei libere a sustinut, la Timisoara, o conferinta in care le-a vorbit tinerilor despre trecutul sau si despre istoria postdecembrista a Romaniei. in discursul sau, politicianul a facut referire si la alegerile din iunie 1990 sustinand ca au fost cele mai libere alegeri din istoria Romaniei. Un cadru didactic, prezent la conferinta l-a contrazis public pe fostul premier.

Trucuri simple pentru cele mai bune preparate din porc. Cum faceti caltabosi, carnati sau toba

Tot romanul prefera de sarbatori preparatele traditionale din porc. Chiar daca sunt migaloase, cele mai bune sunt cele preparate facute in casa. Exista cateva secrete simple pentru ca totul sa iasa delicios.

Facut in Maramures, catalogul creatorilor locali. Cele mai importante nume din toate domeniile, incluse pe lista

Facut in Maramures este un proiect ce a iesit de sub tipar in urma cu foarte putin timp. Catalogul creatorilor locali de branduri arata cat de importanta este creativitatea in orice domeniu. Distribuit gratuit, catalogul dezvaluie povestile, uneori uimitoare, ale nasterii celor mai cunoscute brandui maramuresene.

Cele mai folosite nume pentru copii in 2016

Parintii din Statele Unite ale Americii, si nu numai, si-au botezat anul acesta copii apeland la nume care mai de care mai frumoase. Iata care au fost cele mai cautate si cele mai folosite nume pentru copii in 2016.

Monitorizare: PRU si PSD au cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor

Partidul Romania Unita PRU) si PSD conduc in topul partidelor cu cele mai multe clipuri electorale difuzate la televizor, arata o monitorizare realizata de agentiile MediaTrust si News. ro.

PRU a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie

Partidul Romania Unita a avut cele mai multe clipuri electorale difuzate la TV in a doua saptamana de campanie, respectiv 206, fiind urmat de Partidul Social Democrat, cu 146 de clipuri, cele doua formatiuni inversandu-si pozitiile in topul mesajelor electorale, comparativ cu prima saptamana de la inceperea campaniei, potrivit unei monitorizari mediaTRUST si News. ro pentru perioada 18 - 24 noiembrie.

Deciziile Ministerului Educatiei, cele mai gresite din istoria invatamantului

Deciziile Ministerului Educatiei sunt cele mai gresite din istoria invatamantului, a declarat ieri co-presedintele ALDE, Daniel Constantin, la intalnirea cu reprezentantii sindicatelor din invatamant.

Remedii care destind arterele. Cele mai sanatoase plante care subtiaza sangele, ce contraindicatii au si cum trebuie baute

Pentru a a mentine in forma cele mai fine si delicate vase de sange este important sa le furnizam substantele hranitoare de care au nevoie. Trei plante banale pot face minuni in sistemul circulator. Flavonoidele sunt substante naturale care protejeaza vasele sangvine.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )