Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai ciudate legi din lume: Nevasta te poate da in judecata daca mirosi a peste, a ceapa sau a usturoi

Antena3 Antena3,
Cele mai ciudate legi din lume: Nevasta te poate da in judecata daca mirosi a peste, a ceapa sau a usturoi

In Statele Unite exista legi. bizare. Din fericire, legile acestea difera de la stat la stat si chiar de la oras la oras. in Alabama, nu ai voie sa conduci legat la ochi. Pentru ca in Connecticut, sa ti. continuă pe Antena3

Cele mai rapide trenuri din lume

Cele mai rapide trenuri din lume. Trenurile transporta oameni de aproape doua secole, insa in ultimii ani acestea au ajuns sa atinga viteze care rivalizeaza cu cele ale avioanelor moderne.

Cel mai scump din lume ajunge in garajul unui fotbalist de talie internationala. Vezi cum arata bijuteria

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, in cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris,.

Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Din cauza hiperinflatiei, Venezuela isi pastreaza pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai mizerabila economie din lume. Inflatia galopanta, care a atins o medie anuala de 98,3% impreuna cu o rata a somajului de 6,8% a situat tara.

Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Europa continua sa fie o destinatie scumpa pentru multi turisti straini, dar exista si locuri care pot fi vazute cu mai putini bani. Iata care sunt cele mai ieftine orase europene, pe care sa le vizitezi in acest an, mai ales daca iti place sa.

Utile: Cele mai bune leacuri din camara. Usturoiul te scapa de negi; Ai fost respins la un interviu de angajare. Te invatam cum poti sa afli ce nu le-a placut la tine; Acneea, o afectiune care lasa urme fizice si psihice. Terapia care o poate vindeca, fa

Vrei sa porti ghetele care te-au scos din iarna asta si la anul? Reguli sfinte care vor prelungi viata incaltarilor tale Usuca-le la temperatura camerei. Tehnici pentru a depasi tristetea Psychologies: Cu ce depresii vin romanii la dvs. in cabinet? Dana Anghel: As spune ca depresia ia forme aparent foarte diverse.

Cel mai mic intrerupator din lume este de marimea unui atom

In ultimii ani, electronicele si tranzistoarele au ajuns sa sparga recorduri de marime unul dupa altul. Dupa ce tranzistoarele procesoarelor ating marimi atomice, a venit si randul intrerupatoarelor sa intre in acelasi clasament. Dezvoltat de Institutul Federal de Tehnologie din Zurich, infimul intrerupator a fost folosit la conectarea unei retele optice de date. De fapt, [].

Cele mai bizare fotografii din toate timpurile

Fotografiile ne arata cel mai bune cat de mult s-a schimbat societatea de-a lungul timpului. Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, iar acest lucru este evident atunci cand incercam sa ne analizam trecutul. Unele momente suntatat de dificil de explicat si, totusi, atat de importante, incat probabil ar fi fost [].

Frying Pan Tower, unul dintre cele mai periculoase hoteluri din lume VIDEO

Un fost far al Garzii de Coasta americane a fost transformat intr-un hotel destinat celor care vor cu adevarat sa traiasca experiente dincolo reguli si conventii.

Limba cu cele mai putine cuvinte din lume. iti ia 30 de ore pentru a o invata

Toki Pona este limbajul cu cele mai putine cuvinte din lume, continand doar 123, relateaza Business Insider. Toki Pona a fost creata in 2001 de catre Sonja Lang. Ea sustine ca numarul redus de cuvinte este.

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )