Libnet.ro
UNICEF

18:45

Utile: Cele mai bune leacuri din camara. Usturoiul te scapa de negi; Ai fost respins la un interviu de angajare. Te invatam cum poti sa afli ce nu le-a placut la tine; Acneea, o afectiune care lasa urme fizice si psihice. Terapia care o poate vindeca, fa

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai bune leacuri din camara. Usturoiul te scapa de negi; Ai fost respins la un interviu de angajare. Te invatam cum poti sa afli ce nu le-a placut la tine; Acneea, o afectiune care lasa urme fizice si psihice. Terapia care o poate vindeca, fa

Vrei sa porti ghetele care te-au scos din iarna asta si la anul? Reguli sfinte care vor prelungi viata incaltarilor tale Usuca-le la temperatura camerei. Tehnici pentru a depasi tristetea Psychologies: Cu ce depresii vin romanii la dvs. in cabinet? Dana Anghel: As spune ca depresia ia forme aparent foarte diverse. continuă pe Hotnews

Cele mai bune credite imobiliare in 2016. La ce costuri ascunse trebuie sa fie atenti romanii care vor sa ia un imprumut pentru locuinta

Dobanzile la creditele imobiliare in moneda nationala si-au continuat in ultimele luni trendul descendent, astfel ca romanii care vor sa-si achizitioneze o locuinta se pot imprumuta acum mai ieftin. Totusi, exista o serie de comisioane la care solicitantii trebuie sa fie atenti atunci cand contracteaza un imprumut. Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune credite imobiliare.

Cele mai bizare fotografii din toate timpurile

Fotografiile ne arata cel mai bune cat de mult s-a schimbat societatea de-a lungul timpului. Se spune ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte, iar acest lucru este evident atunci cand incercam sa ne analizam trecutul. Unele momente suntatat de dificil de explicat si, totusi, atat de importante, incat probabil ar fi fost [].

Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Europa continua sa fie o destinatie scumpa pentru multi turisti straini, dar exista si locuri care pot fi vazute cu mai putini bani. Iata care sunt cele mai ieftine orase europene, pe care sa le vizitezi in acest an, mai ales daca iti place sa.

Cele mai bune ponturi contra insomniei. Cum se induce somnul prin intentia paradoxala, metoda studiata si folosita in psihoterapie

Oamenii care n-au probleme mai mari de sanatate, diagnosticate sau care trebuie cercetate, dar sunt surprinsi de dimineata incercand sa adoarma, pot incerca sfaturile psihologilor de pacalire a sistemului.

Cele mai rapide trenuri din lume

Cele mai rapide trenuri din lume. Trenurile transporta oameni de aproape doua secole, insa in ultimii ani acestea au ajuns sa atinga viteze care rivalizeaza cu cele ale avioanelor moderne.

Cele mai bune metode de agatat pentru fiecare zodie. Ce sa faci ca sa-i dai gata

Fiecare zodie are punctele ei fierbinti, usor excitabile pe care merita sa mizezi atunci cand vrei sa dai pe spate pe cineva dupa care ti s-au aprins calcaiele. BERBECBerbecii, de regula plini de sine,.

Cele mai potrivite domenii in care pot sa investeasca antreprenorii din Romania in 2016

Domeniul agricol, productia, comertul online si dezvoltarea de software sunt considerate cele mai bune variante de investitii pentru antreprenorii romani, arata o analiza Wise Finance Solutions WFS).

Maroc are una dintre cele mai mari centrale alimentate cu energie solara

Soarele continua sa fie una dintre cele mai bune surse de energie, dar prea putin folosita. in Maroc, insa, a fost creata o centrala speciala.

Alexandra Ghinea, cea mai sexy milionara din Romania (Foto)

Fara indoiala vom auzi de acum inainte vorbindu-se mult despre ea. Desi pana acum, o prezenta discreta in presa de scandal, Alexandra Ghinea, alias Lexy, este una dintre cele mai invidiate femei din lumea bogatilor de la noi.

Cele mai cumparate ceasuri inteligente in Romania

Daca 2016 ar putea fi anul realitatii virtuale, in 2015 am avut un an bun pentru ceasuri inteligente. Aceste cifre arata si care au fost cele mai populare modele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )