Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai ieftine orase din Europa unde sa calatoresti si sa economisesti bani

Europa continua sa fie o destinatie scumpa pentru multi turisti straini, dar exista si locuri care pot fi vazute cu mai putini bani. Iata care sunt cele mai ieftine orase europene, pe care sa le vizitezi in acest an, mai ales daca iti place sa. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 cele mai romantice orase din lume: care sunt prezentele neasteptate din clasament

Paris, capitala Frantei, ocupa in continuare primul loc in topul celor mai romantice orase din lume. Printre locurile recomandate cuplurilor de indragostiti figureaza, insa, si cateva orase care nu sunt mentionate in mod obisnuit in astfel de clasamente unde primeaza romantismul.

Cele mai ieftine perioade din an pentru calatorii in locuri exotice si scumpe: destinatia unde platesti cu 86% mai putin

Romanii care prefera destinatiile de calatorie exotice precum Maldive, Punta Cana, Tenerife sau CanCun le pot cumpara acum, prin Early Booking, cu 25% mai ieftine. in plus, TripAdvisor a dezvaluit care sunt momentele anului in care vacantele exotice, care au, de obicei, preturi exorbitante, pot fi gasite chiar si cu reduceri de 86%.

Cele mai rapide trenuri din lume

Cele mai rapide trenuri din lume. Trenurile transporta oameni de aproape doua secole, insa in ultimii ani acestea au ajuns sa atinga viteze care rivalizeaza cu cele ale avioanelor moderne.

Ghid de admitere la Oxford. Cum este acceptat un elev roman la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume

Un tanar olimpic la matematica, elev in clasa a XII-a la un liceu din Cluj, povesteste experienta impresionanta parcursa pana sa fie admis din acest an la Oxford University, una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume.

Cainele enot, unul dintre cele mai ciudate animale din lume, este exponatul lunii februarie la Muzeul Judetean Arges

Muzeul Judetean expune in luna februarie, in cadrul micro-expozitiei Exponatul lunii, o specie originara din Extremul Orient si nordul Peninsulei Indochina. Este vorba despre Nyctereutes procyonoides sau cainele enot, bursucul de balta, bursucul barbos ori cainele raton, raspandit si in Romania, mai mult chiar decat se credea.

Ryanair vinde bilete de avion la un euro in Europa

Ryanair vinde bilete de avion cu un euro intre mai multe orase din Europa, mai putin din Romania. Din Bucuresti, un zbor costa de la 5 euro. Oferta este valabila pana joi, la miezul noptii, pentru calatorii in luna februarie, dupa cum a anuntat.

Constructorii: Ne temem ca legea darii in plata va duce la ajustarea preturilor locuintelor, iar unii dezvoltatori si-ar putea taia costurile construind cu materiale mai ieftine si mai ne-sigure

Legea darii in plata nu afecteaza doar sectorul bancar, bancile anuntand ca lucreaza la majorari ale avansului sau chiar au operat aceste cresteri) ci si piata imobiliara. Dezvoltatorii spun ca preturile vor scadea ca urmare a accesului mai dificil la credite, iar reprezentantii Patronatului Societatilor din Constructii se tem ca unii dezvoltatori si-ar putea taia costurile construind cu materiale mai ieftine si mai ne-sigure pentru clienti. Din pacate, atat constructorii cat si reprezentantii firmelor furnizoare, admit ca nu a existat vreun contact cu initiatorii legii darii in plata pentru a-si sustine punctele de vedere. Recunosc, nu am discutat cu parlamentarii initiatori pe aceasta tema in ideea de a gasi solutii juste, spun acestia.

Ford va renunta la unele modele si va reduce numarul de angajati din Europa, pentru a face economii anuale de 200 milioane dolari

Ford va demara un program de plecari voluntare in Europa pentru care sunt eligibili 10. 300 de salariati ai companiei, asteptarile fiind ca cel putin cateva sute de oameni sa accepte propunerea. Cele mai vizate uzine sunt in Germania si Marea Britanie, fiind foarte probabil ca uzina din Craiova sa nu fie afectata, spune compania. Ford a pierdut peste 3 miliarde dolari intre 2012 si 2014 in Europa, insa anul trecut a revenit pe profit. Unele modele ar putea fi scoase din productie, B-MAX fiind o posibilitate, dat fiind ca livrarile au scazut semnificativ.

Cele mai vanate slujbe. Topul companiilor unde isi doresc romanii sa se angajeze

Un studiu recent a aratat care sunt companiile in care romanii ar dori sa isi construiasca o cariera, dar si care sunt criteriile in functie de care migreaza de la un angajator la altul. Nivelul salarial si siguranta la locul de munca sunt doua componente pe care angajatul roman pune mult pret.

Cele mai frumoase rochii purtate de Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este o prezenta placuta si apreciata la mai toate galele de premii de la Hollywood. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale actritei celebra din seria Hunger Games.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )