Libnet.ro
UNICEF

12:15

Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Din cauza hiperinflatiei, Venezuela isi pastreaza pentru al doilea an consecutiv, titlul de cea mai mizerabila economie din lume. Inflatia galopanta, care a atins o medie anuala de 98,3% impreuna cu o rata a somajului de 6,8% a situat tara. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai mizerabile economii din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

In ierarhia tarilor, stabilita dupa indicele celor mai mizerabile economii compus din rata inflatiei si a somajului, calculat de Bloomberg dupa un sondaj facut in randul economistilor, Romania a avansat opt pozitii in 2016 fata de 2015.

Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume

Deoarece cred in continuare ca cel mai bine se vand dispozitivele insotite de superlative, noul Sony A6300 este camera cu cel mai rapid autofocus din lume. Cand vine vorba de camere foto mirorrless si compacte premium, Sony a facut o treaba foarte buna in ultimii ani. Performanta acestui segment din afacerilecompaniei a fost atat de [].

Alphabet devine oficial cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a devenit dupa primele tranzactii bursiere de marti cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata de 543 miliarde dolari. Apple are o capitalizare cu peste 10 mld dolari mai mica si in februarie 2010 a fost ultima oara cand Google era mai valoroasa ca Apple. Pe atunci ambele companii valorau sub 200 miliarde dolari, acum capitalizarea este de peste 500 miliarde dolari.

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

Sony lanseaza camera foto and 945;6300, cu cel mai rapid autofocus din lume

Sony lanseaza cel mai nou model al gamei de camere foto mirrorless premiate, modelul and 945;6300. Camera beneficiaza de un sistem 4D FOCUS fara precedent, care poate focaliza pe un subiect in 0,05 secunde, cel mai scurt timp AF din lume, informeaza un comunicat de presa al companiei.

E oficial, Apple nu mai este cea mai valoroasa companie din lume

Inca din 2010, Apple a inceput sa se mandreasca cu titlul de cea mai valoroasa companie din lume. Se pare insa ca perioada de glorie a gigantului a apus. Luni, cand Alphabet, detinatoarea Google a facut publice rezultatele financiare pe ultimul trimestru fiscal din 2015, valoarea actiunilor sale a explodat, intr-un mod pozitiv. Valorile declarate [].

Top 10 cele mai romantice orase din lume: care sunt prezentele neasteptate din clasament

Paris, capitala Frantei, ocupa in continuare primul loc in topul celor mai romantice orase din lume. Printre locurile recomandate cuplurilor de indragostiti figureaza, insa, si cateva orase care nu sunt mentionate in mod obisnuit in astfel de clasamente unde primeaza romantismul.

Chinezii au schimbat si topul celor mai bine platiti fotbalisti din lume. Au luat un jucator care a intrat direct in Top 5

Chinezii au facut cele mai mari investitii in pauza competitionala si au adus jucatori pe care au platit peste 200 de milioane de euro.

Cel mai fericit caine din lume. Sforaie, dar nu se aude (Video)

Un catel face deliciul internautilor, dupa ce, exasperati, stapanii au postat pe Internet un video cu el.

Cel mai fericit om din lume dezvaluie secretul unei vieti implinite

Daca poti invata sa mergi pe bicicleta, poti invata si cum sa fii fericit asta spune Matthieu Ricard, un calugar budist originar din Franta, in varsta de 69 de ani, despre care oamenii de.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )