Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

ADPM ADPM,
Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale. continuă pe ADPM

Internetul, taramul tuturor raspunsurilor: cele mai ciudate cautari de pe Google in materie de sex

Cand pudoarea ne impiedica sa vorbim cu prietenii despre sex si sa ne clarificam unele curiozitati, Google poate deveni cel mai bun prieten si sfatuitor. in topul cautarilor de informatii intime sunt dintre cele mai amuzante.

Romania are cele mai multe exploatatii agricole din UE, dar cu suprafata utilizata in scadere

Suprafata agricola utilizata a Romaniei a scazut in 2013 cu aproape un milion de hectare fata de anul 2002, in conditiile in care Romania ramane cu cele mai multe exploatatii agricole la nivelul Uniunii Europene, dar cu o pondere a suprafatei agricole utilizate redusa, scrie Mediafax, citand rezultatele Anchetei Structurale in Agricultura, cercetare ce se realizeaza o data la fiecare 10 ani de catre Statistica. Astfel, suprafata agricola utilizata s-a redus cu 875. 000 de hectare, de la 13,93 milioane hectare in 2002 la 13,05 milioane hectare la finalul anului 2013.

Clasamentul TripAdvisor 2015: cele mai bune 25 de hoteluri din lume

Site-ul de calatorii TripAdvisor a anuntat rezultatele de anul acesta la categoria cele mai bune hoteluri din lume, top in care au fost incluse 25 de locatii, printre care unitati hoteliere din Ungaria, Turcia si Egipt.

Sedinta cu scantei in PC: Piedone si alti vicepresedinti se retrag din toate functiile din partid

Partidul Conservator sta pe un butoi cu pulbere. Dupa toate scandalurile care au aparut intre conservatori, la sedinta de joi a Biroului National al PC nu mai putin de 6 lideri au anuntat ca se retrag din toate.

Cele mai egoiste zodii: nativii care se cred buricul pamantului

Cele mai egoiste zodii. Fiecare dintre noi are si parti mai putin placute ale personalitatii, laturi accentuate in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut. Astfel, unii dintre nativi sunt considerati egoistii zodiacului din cauza modului in care cauta sa iasa mereu in evidenta, chiar daca nu folosesc cele mai corecte mijloace, fiind preocupati de propria persoana.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica influenteaza stilul de sofat

Cele mai bune melodii de ascultat la volan. Muzica si sofatul sunt asemenea unui mariaj: merg impreuna la drum lung. Fie ca infruntati un blocaj in traficul aglomerat din oras, fie ca ca va aventurati intr-o escapada de cateva ore pe autostrada, adevarul. ro va propune o lista cu cele mai bune melodii de ascultat la volan.

Angelina Jolie si Bill Gates, cele mai admirate personalitati din lume. Cine completeaza topul

Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

Mesaje de Valentines Day pentru ea: cele mai romantice si mai simpatice moduri in care ii poti declara iubirea

Mesaje de Valentines Day pentru ea. Special pentru domnii amorezati care nu-si mai gasesc cuvintele in fata iubitelor sau a sotiilor, mai ales ca se apropie Ziua indragostitilor, iata o lista cu cele mai interesante declaratii de iubire, cuvinte menite sa le incante si sa le aduca zambetul pe buze frumoaselor doamne si domnisoare.

Cele mai rele femei din istorie, a caror cruzime a depasit orice imaginatie

Cele mai rele femei din istorie. De-a lungul timpului, omenirea a fost ingrozita de faptele unor femei a caror cruzime depaseste orice imaginatie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )