Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai comune 10 greseli de parinte

Antena3 Antena3,
Cele mai comune 10 greseli de parinte

A creste copii nu e cel mai simplu lucru din lume. Este inevitabil sa faci o greseala sau doua pe drum. Ele se intampla pentru ca nu stim mereu sa ne gestionam propriile emotii cand ne confruntam cu o situatie negativa. continuă pe Antena3

Cele mai populare culori de masini pe glob: Albul castiga un procent

PPG Industries , unul dintre cei mai mari producatori de vopsele auto la nivel global, a publicat cele mai cautate nuante de catre constructorii de autoturisme anul acesta.

10 mituri false despre contraceptie

Sunt cateva metode de contraceptie care dau rezultate bune. Exista insa si informatii eronate despre contraceptie si exista unele metode ca pur si simplu nu functioneaza. Iata cateva dintre cele mai comune.

Top 10 greseli pe care le fac barbatii in pat

Chiar si cel mai experimentat barbat poate face, uneori, una-doua greseli in pat, iar unele dintre ele pot avea efecte negative pe termen lung. Depinde de tine sa faci ca lucrurile sa ramana interesante si sa.

Top 10 companii care au scazut cel mai mult in valoare in 2012: Yahoo, Nokia si Dell, printre companiile care au inregistrat cele mai slabe performante

Conform unei statistici publicata de Interbrand, companie de consultanta din SUA, printre brandurile care au pierdut cel mai mult din valoare in 2012 se regasesc Dell, Yahoo, Nokia si Blackbarry. Potrivit unei.

Povestea uneia dintre cele mai mari rechemari din industria auto - Cazul Toyota si cele 7,4 milioane de masini

Toyota a primit inca de acum patru ani plangeri legate de problema care a dus la anuntarea rechemarii a 7,4 milioane de masini pe plan mondial, de vina fiind un furnizor care a schimbat procesul de prodcutie, se arata in documentele inaintate de producator autoritatilor din SUA. In toamna lui 2008 au existat sesizari legate de faptul ca dupa inchiderea sau deschiderea geamurilor electrice se simtea un miros ciudat, iar ancheta interna a dus catre un furnizor cu fabrici in SUA si Asia.

Peste 5.000 de copii au fost abuzati fizic sau emotional in primul semestru din 2012. Cele mai multe cazuri, in mediul rural

Numarul abuzurilor asupra copiilor este in crestere in Romania. Potrivit datelor centralizate de Directia pentru protectia copilului in perioada ianuarie-iunie, in prima jumatate a acestui an peste 5. 600 de.

Romanii fac excese alimentare: Vezi produsele cele mai consumate in tara noastra

Cand merg la cumparaturi, romanii se limiteaza cu greu la strictul necesar. Institutul National de Statistica anunta ca acestia consuma anual cate 200 de kilograme de paine, 98 de kilograme de cartofi, 18.

Pe fondul crizei economice, europenii renunta la una dintre cele mai mari placeri: ciocolata

Pe fondul crizei economice, europenii au redus consumul de ciocolata, o placere care era considerata rezistenta la recesiune, scrie DailyMail. Cercetatorii companiei Mintel spun ca valoarea pietei.

Germania si Romania, tarile cu cele mai bune rezultate semestriale in Grupul Hornbach

Retailerul de materiale de constructii si gradinarit Hornbach s-a mentinut pe una dintre pozitiile de top de pe piata de profil in primele sase luni ale anului financiar 2012/2013 inceput la 1 martie 2012), un impact pozitiv avand vanzarile realizate in tari precum Germania sau Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )