Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 greseli pe care le fac barbatii in pat

Antena3 Antena3,
Top 10 greseli pe care le fac barbatii in pat

Chiar si cel mai experimentat barbat poate face, uneori, una-doua greseli in pat, iar unele dintre ele pot avea efecte negative pe termen lung. Depinde de tine sa faci ca lucrurile sa ramana interesante si sa. continuă pe Antena3

Top 10 companii care au scazut cel mai mult in valoare in 2012: Yahoo, Nokia si Dell, printre companiile care au inregistrat cele mai slabe performante

Conform unei statistici publicata de Interbrand, companie de consultanta din SUA, printre brandurile care au pierdut cel mai mult din valoare in 2012 se regasesc Dell, Yahoo, Nokia si Blackbarry. Potrivit unei.

Un militar si un civil care fac parte din NATO au fost ucisi intr-un atentat in Kandahar

Un militar si un civil care fac parte din fortele NATO, precum si patru agenti de securitate afgani au fost ucisi intr-un atentat produs sambata in provincia Kandahar, anunta surse citate de.

Top 3 alimente care scad eficient colesterolul rau

Din cauza stilului de viata din care lipsesc aproape cu desavarsire, exercitiul fizic precum si un regim alimentar bogat in grasimi, tot mai multi oameni au probleme cu colesterolul. Nu este de mirare ca milioane de.

Romanii care fac furori pe internet. Au strans sute de mii de vizualizari in mai putin de o luna

Doi tineri romani fac furori pe internet cu vocile lor. Madalin Preda si Ileana Popescu au inregistrat cover-uri dupa mai multe melodii cunoscute, inregistrari care au un succes la care tinerii nu se asteptau.

Cele mai comune 10 greseli de parinte

A creste copii nu e cel mai simplu lucru din lume. Este inevitabil sa faci o greseala sau doua pe drum. Ele se intampla pentru ca nu stim mereu sa ne gestionam propriile emotii cand ne confruntam cu o situatie negativa.

Utile: Stiai ca prin sarut poti contacta o serie de boli crunte? Vezi la ce pericole te expui de fiecare data cand ai momente de intimitate!; Legumele de toamna sunt adevarate surse de sanatate; Top 5 pastile care schimba parul radical

Rodia are efecte antiimbatranire. Incununata de multe ori cu titlul de Super fruct, rodia asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C. Este bogata in acid folic si vitaminele A si E. Acest fruct. Bea in fiecare dimineata o cafea sau un ceai. Salate, carne fiarta, iaurturi, stii ca functioneza, ca ajuta in curele de slabire, insa nu se potrivesc in dieta ta. Tu esti gurmand si-ti place mancarea mai consistenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )