Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai des intalnite nume din Europa. Care sunt cele mai populare in Romania

Antena3 Antena3,
Cele mai des intalnite nume din Europa. Care sunt cele mai populare in Romania

Publicatia Independent a difuzat intr-un articol doua harti, care arata care sunt cele mai des intalnite nume de barbati si femei in Europa. Si daca va intrebati, da, exista. continuă pe Antena3

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

Iata cel mai DRAGUT urs polar din lume care te va binedispune! A fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata (VIDEO)

Un pui de urs polar, pe nume Nora, care tocmai a ajuns de la Gradina Zoologica Oregon din SUA a fost filmat in timp ce se juca intr-o piscina plina cu gheata. Acesta este, de fapt, un experiment.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie, potrivit celui mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala, citat de Agerpres.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

Descopera Run Europe si cum poti ajunge in 2017 la unul din cele 8 maratoane de top din Europa!

Isostar, lider de nutritie sportiva in Europa, a lansat pe 3 octombrie 2016, simultan in 14 tari din Europa, platforma Run Europe un proiect in premiera ce reuneste online maratonistii europeni si le ofera acestora ocazia de a alerga la maratoane de top din Europa! .

Vesti bune de la FMI: Romania, cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie,.

Orasul din Europa in care nu exista nicio masina

Exista un oras din Europa care are aproximativ 60. 000 de locuitori si atrage milioane de turisti anual, insa in care nu circula nicio masina. Se intampla in Venetia, acolo unde .

TOP cele mai ieftine destinatii turistice in care sa-ti planuiesti o vacanta

Cele mai ieftine destinatii turistice din lume au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Forumul Economic Mondial , care a luat in calcul preturile biletelor de avion, cazarea si costul vietii. Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

Cele mai intalnite greseli la comandarea unui vin: Nu va fie teama sa optati pentru cea mai ieftina sticla

Pentru a ajuta oamenii sa se simta mai confortabil atunci cand isi comanda vin, somelierii au realizat o lista cu cele mai intalnite greseli. Pronuntia, temperatura si degustatul vinului suntprintre cele mai coplesitoare probleme ale clientilor.

Cele mai comune vise si semnificatia lor: ce legatura exista intre aceste experiente si viata reala

Cazutul in gol, fuga de cineva, zburatul sau moartea sunt unele dintre cele mai intalnite activitati pe care omul le experimenteaza in vise. De cele mai multe ori, experientele imaginare au legatura cu ceea ce persoana simte in viata reala. Carolyn Steeber, de la bustle. com, a experimentat aceste vise si a cautat explicatii pentru ele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )