Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cele mai descarcate seriale pe torrente in 2014!

ADPM ADPM,
Cele mai descarcate seriale pe torrente in 2014!

In anul 2014, cel mai piratat serial a fost Game of Thrones, urmat de alte productii precum Walking Dead sau Big Bang Theory. Vezi aici intreg clasamentul! . continuă pe ADPM

Urzeala torentelor: Cele mai piratate seriale de televiziune in 2014

Serialul HBO Urzeala tronurilor/Game of Thrones demostreaza inca o data ca este un adevarat fenomen al televiziunii moderne, demn de mentionat chiar si in discursul unei regine. Seria a ocupat primul loc in topul celor mai piratate productii TV din anul 2014 si detine acest titlu pentru al treilea an consecutiv, potrivit independent. co. uk.

Top trei actori ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in2014, arata un clasament anual realizat de editorii revistei Forbes si preluat de Mediafax.

VIDEO Top 10 - cele mai vizionate filme in Romania, in 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Dosarele ICA, Zambaccian si Elodia au adus cele mai sonore condamnari in 2014

Instantele romanesti au dat, in 2014, sute de condamnari, multe fiind de inchisoare cu executare. Printre dosarele solutionate definitiv de magistrati se numara si cele cunoscute ca ICA, Zambaccian si Elodia, in care au fost trimisi dupa gratii Dan.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Mesaje de Revelion pentru cei dragi: cele mai amuzante si mai sensibile urari pentru Anul Nou

Trecerea in anul 2015 ar trebui sa o facem cu gandul la cei dragi, chiar daca asta va insemna sa le trimitem un sms, sa le postam o urare pe Facebook sau sa le transmitem toate cele bune la telefon. Iata o selectie cu cele mai reusite mesaje de Revelion / Anul Nou din care puteti alege sau va puteti inspira pentru a pune emotiile si sentimentele in cuvinte.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

FOTO Cele mai frumoase fotografii din spatiu ale anului

Anul 2014 a fost unul in care oamenii au trimis ocapsula spatiala pe o cometasi am studiat planeta Marte. De asemenea, in anul acesta au fost realizate imagini spectaculoase cu spatiul. Iata cele mai bune 10 imagini.

INCOME. Cele mai mari 10 provocari care vor zgudui lumea in anul 2015

Omenirea va fi marcata in 2015 de 10 mari provocari, potrivit expertilor Forumului Economic Global de la Davos. Cele mai importante sunt adancirea inegalitatii dintre domeniile diferitelor categorii sociale si.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )