Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai frumoase birouri amenajate in ultimele 12 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase birouri amenajate in ultimele 12 luni

Spatii de relaxare, lumina naturala si surprize la tot pasul: cum arata cele mai frumoase amenajari de birouri din ultimele 12 luni. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO FASCINANTE: Cum arata cele mai frumoase statii de METROU din lume

Statiile de metrou sunt asociate, in general, cu aglomeratia, insa aproape niciodata cu arhitectura. Cu toate acestea, in lume exista cateva statii de metrou care ne demonstreaza de ce arhitectura este una dintre cele sapte arte.

Cum sa nu te ingrasi iarna. Cele mai bune metode

Preparatele traditionale de iarna, faptul ca ne acoperim mai mult corpul si nu-l mai observam cu atata atentie ca in sezonul cald, dar si ca facem mai putina miscare din cauza frigului sunt factori care pot duce la.

Maine se deschide BABY BOOM SHOW! Nu ratati cele mai mari discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada targului!

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei peste 150 de expozanti v-au pregatit cea mai mare varietate de produse si.

(P) ContiWinterContact TS 850, desemnate cele mai bune anvelope de iarna

Anvelopele ContiWinterContact TS 850 au fost desemnate cele mai bune anvelope de iarna de catre revista Auto Motor und Sport in urma testarii a 10 cauciucuri cu dimensiunea 205/55 R 16 H pe un Volkswagen Golf.

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 0,9%, la 1.698 lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative cresteri

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 15 lei si a ajuns la 1. 698 de lei. Potrivit Institutului National de Statistica, cresterea s-a datorat primelor ocazionale pe care le-au primit angajatii. Cele mai mari .

Divizia TV INTACT MEDIA GROUP, cele mai consistente cresteri de audienta in 2014

Strategia de continut a diviziei TV Intact Media Group se concretizeaza intr-o cota de piata in crestere, atat in primele zece luni ale anului, cat si in luna octombrie, comparativ cu 2013. Aprecierile.

Una dintre cele mai imortalizate atractii din Emiratele Arabe Unite

In magnificul Dubai sunt atat de multe atractii de fotografiat incat iti va fi greu sa mai dai jos aparatul din mana, in cadrul unui sejur de revelion. Chiar daca ai putea crede ca monstrii sacri ai orasului sunt.

Peste 15.500 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt disponibile in Bucuresti. Cele mai putine, in Mehedinti

Peste 15. 500 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Alerta maxima in Norvegia. Exista riscul producerii de atentate teroriste in urmatoarele 12 luni

In urmatoarele 12 luni, este probabil ca Norvegia sa fie expusa amenintarii si tentativei de atentate teroriste, a informat serviciul de informatii interne PST), intr-o evaluare actualizata a amenintarilor. Vara aceasta, tara scandinava a fost in alerta timp de o saptamana, din cauza unui risc de atentat considerat iminent de PST, dar care in final nu s-a concretizat.

Cum au aparut peste un milion de romani pe liste suplimentare, in primul tur al prezidentialelor. Cine sunt baronii din judetele cele mai vizitate in ziua votului

La alegerile prezidentiale 2014, in primul tur, au votat pe listele suplimentare1. 284 de persoane. Cele mai multe voturi pe listele suplimentare s-au intregistrat in judetul Cluj, un important centru universitar. adevarul. ro va prezinta situatia pe fiecare judet in parte, dar mai ales cum au devenit Oltul si Teleormanul judete-magnet pentru votanti, in ziua de 2 noiembrie.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )