Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii. Ghicitorile, cunoscute si sub denumirea de cimilituri, reprezinta o forma de creatie populara, formulate de obicei in versuri. Prezentate sub forma de jocuri de cuvinte sau metafore, ghicitorile au caracter educativ, fiind o modalitate amuzanta si indragita de copii de a invata cele mai diverse lucruri. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase scrisori de dragoste. Ce i-a scris Maria Tanase, inainte sa moara, iubitului sau grec, sau cum o alinta Rebreanu pe sotia sa Fanny

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

Cum l-a transformat Fanny pe realistul Liviu Rebreanu intr-un romantic incurabil. Scriitorul i-a dedicat o minunata declaratie de dragoste

Scrisorile trimise de Liviu Rebreanu sotiei sale Fanny erau atat de savuroase, asta pentru ca parca erau in antiteza cu stilul sau de scris realist si sobru, incat acestea au fost reunite intr-un volum numit Intime. Mai mult, Rebreanu este autorul uneia dintre cele mai frumoase si mai impresionante scrisori de dragoste din istoria literaturii romanesti.

FOTO ULUITOARE: Cum aratau cele mai FRUMOASE FEMEI, din Antichitate pana in prezent

Cu totii stim ca frumusetea este relatica si ca ceea ce unui om I se pare frumos, altuia ar putea sa ise para urat.

VIDEO Cele mai reusite reclame de la Super Bowl 2015

Super Bowl-ul este cea mai importanta seara a fotbalului american, dar este si o adevarata competitie in marketing si publicitate. Marile branduri isi pastreaza cele mai bune reclame pentru acest eveniment, iar printre competitorii de anul acesta regasim T-Mobile, Budweiser, BMW, Pizza Hut, Nissan sau Kia. Vezi in articol reclamele de la SuperBowl 2015.

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

TOP: Cele mai mari DATORII ale companiilor romanesti de stat

Companiile de stat romanesti care inregistreaza primele opt cele mai mari datorii insumeaza restante toale de plata in valoare de aprope 13 miliarde de lei aproape 3 miliarde de euro - n. r. ), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Cele mai violente zodii: cine da si cine tipa

Agresivitatea zodiilor este starnita din motive diverse, se manifesta diferit, iar felul in care poate fi aceasta inteleasa, controlata sau folosita constructiv este altul pentru fiecare nativ in parte. in cele ce urmeaza, trecem in revista cele mai violente zodii.

Mesaje de Valentines Day pentru ea: cele mai romantice si mai simpatice moduri in care ii poti declara iubirea

Mesaje de Valentines Day pentru ea. Special pentru domnii amorezati care nu-si mai gasesc cuvintele in fata iubitelor sau a sotiilor, mai ales ca se apropie Ziua indragostitilor, iata o lista cu cele mai interesante declaratii de iubire, cuvinte menite sa le incante si sa le aduca zambetul pe buze frumoaselor doamne si domnisoare.

Cele mai bune tratamente pentru hepatite, la Adevarul Live

Recent s-a anuntat nu doar descoperirea unor terapii extrem de eficiente in eradicarea virusului hepatitic C, ci si aprobarea lor pe piata europeana de medicamente. Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, vine la Adevarul Live sa explice in ce masura ii va ajuta acest lucru pe romanii cu hepatita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )