Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai frumoase trasee montane din Hunedoara: locurile de vis din Retezat si tinutul cetatilor dacice

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase trasee montane din Hunedoara: locurile de vis din Retezat si tinutul cetatilor dacice

Hunedoara ofera calatorilor pasionati de excursiile pe munte un numar impresionant de atractii turistice. Cele mai frumoase trasee montane din Romania pot fi strabatute in Parcul National Retezat, in Muntii Orastiei unde se afla cetatile dacice, in Masivele Parang si Valcan. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: de la intortocheatele cai ale Tampei la locurile de vis din Retezat

In asteptarea verii, cand va puteti incumeta sa plecati in drumetii pe munte, Adevarul va propune o lista cu cele mai frumoase trasee montane din Romania: ce puteti vedea si care sunt capcanele pe care natura vi le poate intinde.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Cele mai frumoase trasee montane din Sibiu. Drumetie pe varful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunarea

Pasionatii de drumetii montane pot descoperi in zona Sibiului doua din cele mai frumoase trasee montane din Romania.

VIDEO Traseul Saru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania

Unul dintre cele mai frumoase trasee montane din Romania se afla in judetul Suceava. Traseu dintre Saru Dornei si Vatra Dornei porneste de la podul de peste raul Neagra Sarului si consta in traversarea Dealului Negru. Din varful acestuia se pot vedea atat muntii Caliman, cat si varfurile Giumalau, Raraul si Pietrosul Bistritei, o priveliste deosebita.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

Cele mai frumoase trasee montane din Alba: Cheile Rametului si Ghetarul de la Scarisoara

In judetul Alba, unele dintre cele mai frumoase si spectaculoase trasee montane sunt in Muntii Trascau si in zona Ghetarului de la Scarisoara. Accesul este relativ facil, astfel incat acestea pot fi parcurse cu un efort mediu. Muntii Trascau sunt situati in partea sud-estica a Muntilor Apuseni dominand valea Muresului in aval de confluenta cu Ariesul.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania. Imagini spectaculoase de pe Trescovat, unul din cei mai inalti munti ai Parcului Natural Portile de Fier

Cine ajunge in Clisura Dunarii nu poate rata o drumetie in Parcul Natural Portile de Fier. Administratia parcului pune la dispozitie servicii de ghid turistic pentru un numar de 10 trasee turistice, cu grade diferite de dificultate.

Cele mai frumoase trasee montane din Brasov. Muntele Tampa, Piatra Craiului si Masivul Piatra Mare ofera privelisti de vis

Ca Brasovul este un judet de munte nu mai este demult un secret. Turistii trebuie sa stie ca aici pot gasi unele dintre cele mai frumoase si mai spectaculoare trasee montane din Romania.

Prin Jgheabul cu Hotar, unul din cele mai frumoase trasee montane din Ceahlau

Ascensiunea prin Jgheabul cu Hotar spre platoul Dochiei dezvaluie frumusetea salbatica a muntelui Ceahlau indiferent de sezon. Traseul trece prin zone impadurite, pajisti alpine sau jnepenis inainte de ajunge la cabana din varful muntelui.

Cele mai frumoase plaje din Europa

Cele mai frumoase plaje din Europa. Capriciile vremii de afara ne determina rand pe rand sa visam la vara, care pare ca nu mai vine. Cei care isi planuiesc deja vacanta la soare, nerabdatori sa evadeze din cotidian, se pot inspira din lista celor mai frumoase plaje de pe teritoriul european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )