Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai ieftine orase din lume in 2017: Bucurestiul se regaseste in top

Adevărul Adevărul,
Cele mai ieftine orase din lume in 2017: Bucurestiul se regaseste in top

Un raport anual, realizat de Economist Intelligence Units Worldwide Cost of Living, scoate la iveala clasamentul celor mai ieftine orase din lume, care va poate fi de folos cand va alegeti urmatoarea destinatie de vacanta. continuă pe Adevărul

EIU: Bucurestiul se afla pe locul 124 din 133 de orase

Bucurestiul se afla pe locul 124 din 133 de orase, in scadere cu doua pozitii, intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit EIU) in functie de marimea costului vietii, la egalitate cu Kiev si New Delhi, in timp ce cele mai scumpe orase din lume sunt Singapore si Hong Kong.

Trump apara cele mai controversate afirmatii din cariera sa politica: Tind sa am dreptate

Presedintele American Donald Trump a aparat unele dintre cele mai controversate afirmatii din tanara sa cariera politica, printre care acuzatiile ca Barack Obama i-ar fi interceptate comunicatiile, spunand ca tinde sa aiba dreptate, relateaza CNN.

Romania are unul dintre cele mai mari preturi din Europa, la lemn

Organizatia Forest Stewardship Council FSC) a anuntat, recent, ca retrage definitiv certificarea pentru lemnul procesat de compania Holzindustrie Schweighofer, miscare ce a atras dupa sine adoptarea deciziei, de catre mai multe companii, de a nu mai colabora cu Schweighofer.

Partii de schi la deal, stadioane de fotbal fara echipe, scoli fara elevi sau parcuri in mijlocul campului: Cele mai PROASTE investitii din Romania

Tara noastra a facut in ultimii ani investitii de zeci de milioane de euro in partii noi, dotate cu instalatii de transport pe cablu, tunuri de zapada si rezervoare de apa pentru a putea fi.

Epic: Patricia Tig e pe tabloul principal de la Miami dupa unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din calificari

Ocupanta locului 95 in lume era, la un moment dat, aproape de eliminare, insa a izbutit o rasturnare de scor intr-o confruntare de doua ore si 16 minute.

O armata de functionari, tinuta in sah de contribuabilii mijlocii. Cati bani a varsat la buget una dintre cele mai sarace regiuni din tara

Datele centralizate de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi pe 2016 arata ca din Regiunea de Nord-Est s-au colectat sume de peste 9,9 miliarde de lei.

Recorduri muzicale: vioara inalta de patru metri, baietelul de 12 ani ajuns cel mai tanar producator din lume

Minunata lume a muzicii aduce cu ea si cele mai inedite recorduri in sunete. Specialistii Cartii Recordurilor prezinta pe pagina lor oficiala care sunt acestea.

Geneva 2017: Cum arata cele mai frumoase fete de la Salonul Auto (VIDEO)

Cei pasionati de masini au avut ce admira la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai noi modele de automobile au atras toate privirile, dar acest lucru se datoreaza si insotitoarelor superbe. Cele mai.

Geneva 2017: Cum arata cele mai frumoase fete de la Salonul Auto (VIDEO)

Cei pasionati de masini au avut ce admira la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai noi modele de automobile au atras toate privirile, dar acest lucru se datoreaza si insotitoarelor superbe. Cele mai.

BlackRock, cel mai mare fond de investitii din lume, in carti pentru acordarea de consultanta la crearea Fondului Suveran de Investitii

Reprezentanti ai gigantului american BlackRock, cel mai mare fond de investitii din lume, s-au intalnit miercuri la Palatul Victoria cu premierul Sorin Grindeanu si cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, discutiile vizand o posibila oferire de consultanta sau expertiza partii romane, in proiectul de infiintare a fondului suveran de investitiie, au declarat, miercuri, surse guvernamentale, citate de News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )