Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai importante declaratii ale lui Dinu Patriciu despre economie

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante declaratii ale lui Dinu Patriciu despre economie

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la varsta de 64 de ani. in ultimii doi ani, de cand problemele de sanatate au inceput sa se agraveze, el a evitat iesirile publice. inainte, insa, de cate ori aparea la evenimente publice, adeseori la conferinte pe teme economice, nu ezita sa-si prezinte viziunea economica, de multe ori contestata. continuă pe Adevărul

Dinu Patriciu a murit. Cele mai importante declaratii ale lui Dinu Patriciu despre economie: Banca Nationala a creat o scoala de birocrati care habar nu au de economie. Reprezentantii FMI dau interviuri din toate pragurile pe care intra si vorbesc vrute s

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la varsta de 64 de ani. in ultimii doi ani, de cand problemele de sanatate au inceput sa se agraveze, el a evitat iesirile publice. inainte, insa, de cate ori aparea la evenimente publice, adeseori la conferinte pe teme economice, nu ezita sa-si prezinte viziunea economica, de multe ori contestata.

Dosarele intunecate ale lui Dinu Patriciu. Rompetrol, cel mai rasunator proces

Sapte ani de zile Dinu Patriciu a fost tarat prin tribunale in cel mai rasunator proces - Rompetrol. A fost retinut si interogat timp de 40 de ore, iar la final judecatorii au decis ca nu sunt probe suficiente.

Dinu Patriciu a murit. Reactiile politicienilor. Orban: Daca erau mai multi ca el, Romania ar fi ajuns departe astazi!

Dinu Patriciu a murit, astazi, la varsta de 64 de ani, internat fiind la un spital din Londra din cauza complicatiilor cauzat de cancerul de care suferea. Adevarul. ro va prezinta principalele reactii ale politicienilor care l-au cunoscut si au lucrat alaturi de Dinu Patriciu.

Succesele si esecurile in business ale omului de afaceri Dinu Patriciu

Dinu Patriciu, care a murit astazi , va ramane mult timp unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Romania, asta dupa ce dupa caderea regimului comunist a investit in aproape toate sectoarele de activitate din economie. In cei peste 20 de.

Cum ne-a schimbat destinul Fundatia Dinu Patriciu!

Nu pot fi ipocrit sa nu recunosc acest gest omenesc al Fundatiei Dinu Patriciu. Si repet chiar nu ma intereseaza toate acuzele, afacerile si toata discutia despre omul Patriciu si celelalte activitati ale sale.

Mostenirea lui Dinu Patriciu. Cum va fi impartita averea, unde se va face succesiunea si ce ar putea revendica statul roman. Cateva necunoscute-cheie pentru perioada urmatoare

Averea lui Dinu Patriciu, estimata de sotia lui la 2,3 miliarde de euro, ramane miza principala pentru mostenitorii sai, dar si pentru statul roman, dupa moartea magnatului. Inainte sa moara, Patriciu fusese achitat in prima instanta, dar mai avea sa se judece la Curtea de Apel in dosarul Rompetrol, in care procurorii il acuzau ca si-a insusit ilegal creanta Libia de 85 de milioane de dolari. O necunoscuta-cheie in momentul de fata: daca Patriciu a apucat sa-si stabileasca domiciliul la Londra, unde a si murit, procedura legala de succesiune ar urma sa se faca tot in Anglia. Citeste si:Patriciu si presa: Mogulul pixelului albastru. A trecut de la milioane de carti vandute cu Adevarul la planuri sa vanda ziare pe datorie, cu sacosa Mostenirea lui Dinu Patriciu. Cum va fi impartita averea, unde se va face succesiunea si ce ar putea revendica statul romanPoliticianul Dinu Patriciu: De la liberalul anticomunist la mogulul transpartinic.

Dinu Patriciu: M-am distrat mult in anii astia. Si mi-a placut

Dinu Patriciu s-a stins din viata la 64 de ani. A fost unul dintre personajele-cheie ale ultimilor 25 de ani: a schimbat evolutia politica a tarii, a construit si a falimentat afaceri, a adunat avere si a fost aproape sa ajunga la inchisoare.

Ce scriu ziaristii care au lucrat cu Dinu Patriciu. Orcan: I-a lasat pe jurnalisti sa-si faca meseria/ Corneteanu: Mintea mult/ Cartianu: Multumesc, Dinu Patriciu/ Ciocazanu: Anturajul i-a distrus cam tot: si familia si afacerile

Ziaristii care au lucrat cu Dinu Patriciu la ziarul Adevarul, dar care s-au despartit de publicatiile omului de afaceri din diverse motive, scriu despre comportamentul sau de patron de presa. Sabin Orcan scrie ca pentru el ramane unul dintre cei mai remarcabili oameni pe care i-a intalnit iar Razvan Corneateanu noteaza ca Mintea mult. El nu numea asta minciuna. El coafa adevarul. Grigore Cartianu sustine ca i-a stat ca un os in gat dar apreciaza ca n-ar fi intervenit niciodata in politica editoriala chiar si cand era criticat in propriul ziar, motiv pentru care simte nevoia sa-i spuna Multumesc, Dinu Patriciu. Laurentiu Ciocazanu il compara cu ceilalti moguli si retine ca nu era din acelasi film cu Vantu si Voiculescu. Avea patina educatiei si o umbra de bun-simt pe care Vantu si Voiculescu n-o detin nici azi.

Dinu Patriciu a murit. Marirea si decaderea unui imperiu: cum a facut Patriciu bani, ce avere a avut de fapt si cum a risipit cea mai mare parte din ea

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la 64 de ani. Cel care, pana nu demult, a fost cel mai bogat roman suferea de probleme grave de sanatate de cativa ani. Adevarul va prezinta radiografia tuturor afacerilor mogulului, pornind cu primul sau megabusiness - Rompetrol, dar si parcursul sau in presa romaneasca si falimentarea invariabila a tuturor proiectelor in care a pompat bani Dinu Patriciu.

VIDEO A murit Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogati si mai influenti romani din anii 2000

Omul de afaceri Dinu Patriciu 64 de ani), unul dintre cei mai bogati romani, a murit marti dimineata, la Londra, anunta Mediafax. Informatia a fost facuta publica in premiera de jurnalistul Rares Bogdan. Dinu Patriciu, pe numele real Dan Costache Patriciu, a ocupat timp de 3 ani consecutiv 2009, 2010 si 2011) primul loc in clasamentul celor mai bogati romani realizat de revista Forbes. Dinu Patriciu suferea de cativa ani de cancer si fusese supus unui transplant de ficat in anul 2012. Patriciu isi stabilise resedinta la Londra in ultimul an de viata si se afla in proces de divort cu sotia sa, Dana Patriciu, care a cerut ca in urma despartirii sa ii revina jumatate din averea fabuloasa a familiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )