Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi

Ca in fiecare an, ne incheiem conturile cu sezonul 2015 cu o recapitulare a celor mai importante evenimente. Top 30 se termina acum cu locurile 10-1. Precum in articolele dedicate sezoanelor anterioare, topul pastreaza o balanta intre rezultatele romanilor si cele de interes general. continuă pe Hotnews

Piata de fuziuni si achizitii a depasit criza. Cele mai mari tranzactii ale anului 2015

2015 a fost un an excelent pentru achizitii si fuziuni, ceea ce denota revenirea optimismului in randul investitorilor. Companii din intreaga lume cauta sa-si extinda activitatea si sa se diversifice intr-un moment in care economia da semne de revenire.

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Cele mai bune carti ale anului 2015, un clasament BBC

Scriitoarea si editorialista BBC Jane Ciabattari a realizat un top al celor mai apreciate volume de fictiune si de memorialistica publicate anul acesta.

Piata de achizitii si fuziuni a depasit criza. Cele mai mari tranzactii ale anului 2015 - INFOGRAFIE

2015 a fost un an excelent pentru achizitii si fuziuni, ceea ce denota revenirea optimismului in randul investitorilor. Companii din intreaga lume cauta sa-si extinda activitatea si sa se diversifice intr-un moment in care economia da semne de revenire.

Cele mai importante evenimente din 2015: Lumea, dominata de conflicte si crize - INFOGRAFIE

Anul 2015 a fost marcat de mai multe evenimente importante in intreaga lume, incepand cu atentatul pus la cale la redactia revistei pariziene Charlie Hebdo, criza migrantilor din Europa, eforturile de pace pentru Estul Ucrainei, lupta impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic, sau multiplele atentate de la Paris din luna noiembrie. Va prezentam celor mai importante evenimente care au dominat anul 2015 pe plan mondial.

De ce renunta Ioana Petrescu la una dintre cele mai importante functii din economia mondiala

Ioana Petrescu, nominalizata in aceasta toamna sa preia pozitia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) detinuta de Mihai Tanasescu, aflat in concediu din octombrie 2014, nu mai ia in calcul .

Codul Fiscal, legea insolventei, falimentul Astra, unele dintre punctele-cheie ale anului 2015

Anul 2015 a fost marcat, pe plan economic, de adoptarea noului Cod Fiscal, aplicat din 2016, a legii insolventei persoanelor fizice si a darii in plata, accelerate si de criza francului elvetian, prima amanata de Guvern cu un an, a doua retrimisa in.

Cum arata cel mai bun 11 al anului 2015

Revista franceza France Football, cea care in colaborare cu FIFA desemneaza anual castigatorul Balonului de Aur, a intocmit echipa ideala a anului 2015.

Topul Despre Opera: Cele mai frumoase 10 momente ale anului 2015 din Romania

A fost un an in care s-au intamplat lucruri interesante: multe spectacole si concerte bune, debuturi in opera pe scenele romanesti Christian Badea, ca dirijor si regizor, Graham Vick, Valentina Carrasco) dar si o noua editie a Festivalului Enescu.

Cum a supravietuit memoria hostezenilor, una dintre cele mai pitoresti comunitati ale Transilvaniei

Comunitatea hostezenilor, una din cele mai pitoresti din Cluj si din Transilvania, recunoscuta pentru portul specific, legumele si zarzavaturile de o calitate aparte, este astazi una mult diminuata, fata de acum cateva decenii, cand era o prezenta pregnanta in comertul cu legume al Clujului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )