Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum arata cel mai bun 11 al anului 2015

Online Sport Online Sport,
Cum arata cel mai bun 11 al anului 2015

Revista franceza France Football, cea care in colaborare cu FIFA desemneaza anual castigatorul Balonului de Aur, a intocmit echipa ideala a anului 2015. continuă pe Online Sport

Lionel Messi, premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului la gala Globe Soccer Awards

Internationalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, duminica, in cadrul galei Globe Soccer Awards, desfasurata la Dubai.

Cel mai tare anunt din 2015. Simona Halep spune cand va deveni mama

Simona Halep incheie cel mai bun an din cariera, in care a terminat pe locul doi in clasamentul WTA, insa se gandeste deja la momentul retragerii din activitate. Sportiva noastra a dezvaluit data la care vrea sa se.

Ibrahimovic catre Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist strain din Franta: Un premiu care nu valoreaza nimic

Internationalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun strain din campionatul francez, a povestit, intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, citat de Mediafax, ca Zlatan Ibrahimovic, colegul sau de la PSG, i-a transmis sa nu se bucure prea tare, ca premiul primit nu valoareaza nimic.

Kanye West, cel mai elegant barbat din 2015

Inca o veste buna pentru Kanye West. Rapperul, transformat si in designer, a fost votat cel mai elegant barbat din 2015 de catre cititorii revistei GQ.

Romania l-a votat pe cel mai bun fotbalist al planetei in 2015: pe cine l-a pus Iordanescu pe locul 1 in ancheta FIFA

Selectionerul si-a dezvaluit optiunea, mergand pe mana celui care e favorit sa castige in acest an, dupa cum sustin specialistii.

Angela Merkel, personalitatea cea mai influenta a anului 2015, in opinia AFP

Cancelarul german Angela Merkel a fost personalitatea cea mai influenta sau marcanta a anului 2015, potrivit AFP, care pune astfel in lumina rolul central al sefei guvernului de la Berlin in criza migrantilor si.

Lionel Messi, desemnat jucatorul anului 2015 la Globe Soccer Awards

Argentinianul Lionel Messi a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului 2015, duminica, in cadrul galei Globe Soccer Awards, desfasurata in Dubai, anunta Mediafax.

Samsung pregateste o versiune mini pentru cel mai bun telefon din 2015

Samsung inca nu a lansat un Galaxy S6 mini, cum a facut pana acum cu ultimele trei versiuni, dar acum aflam primele informatii despre acest model.

Secretul cuplurilor fericite: cel mai bun mod de a-ti da seama ca ai o relatie sanatoasa

Doua noi cercetari dezvalui adevaratul secret al cuplurilor fericite. Increderea intre parteneri, satisfactia ridicata privind viata sexuala sau pasiunile comune sunt aspecte importante pentru bunastarea relatiei de.

Cele mai bune carti ale anului 2015, un clasament BBC

Scriitoarea si editorialista BBC Jane Ciabattari a realizat un top al celor mai apreciate volume de fictiune si de memorialistica publicate anul acesta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )