Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Adevărul Adevărul,
Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion. continuă pe Adevărul

Sarbatorile de iarna. Cele mai potrivite urari pe care sa le trimiti in noaptea de Revelion

Sarbatorile de iarna nu pot trece fara ca macar sa ne aducem aminte de toti cei pe care ii cunoastem si sa le trimitem un mesaj de Anul Nou. Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2021!.

Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata. Cum si-a consolidat pozitia

In 2020, presedintele rus Vladimir Putin a facut miscari indraznete pentru a-si cimenta puterea si pentru a-si prelungi cele doua decenii de putere, un semnal pentru anul viitor, cand ar putea inabusi opozitia interna si consolida influenta Rusiei in strainatate, comenteaza Wall Street Journal, intr-un articol intitulat Dupa un 2020 crucial, Putin intampina Anul Nou la fel de puternic ca altadata .

Vasilca, vechi obicei de Anul Nou pastrat in zona de munte a judetului Buzau VIDEO

In orase, traditiile de Anul Nou si-au pierdut din semnificatie, insa, la sate, se mai pastreaza inca din frumusetea si emotia de altadata, cu cete de tineri mergand pe ulite si colindand din poarta in poarta.

Cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2020

Desi atipic si plin de provocari pentru intreaga industrie de carte, 2020 a fost un an prolific pentru Polirom, peste 450 de noi titluri regasindu-se la final de an aniversar 25 de ani de existenta in portofoliul editurii. Adevarul prezinta cele mai vandute carti ale editurii din acest an.

inselatorie uriasa pe WhatsApp de Anul Nou. Ce trebuie sa faci cu codul de sase cifre

Inselatorie uriasa pe WhatsApp de Anul Nou. Hackerii au dat lovitura in tari precum Italia sau Spania, iar escrocheria poate ajunge oricand si in Romania.

Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19. Este printre cele mai ieftine

In urma unor cercetari suplimentare, grupul farmaceutic AstraZeneca a sustinut ca a gasit formula castigatoare pentru vaccinul sau impotriva coronavirus. Pana acum, dupa autorizare, au fost puse in circulatie vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna si Sputnik V. Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19 AstraZeneca a dezvoltat vaccinul sau impreuna cu Universitatea din Oxford, asupra caruia .

Ce se intampla in corp cand dormi 8 ore pe noapte. Cele mai bune vesti pentru femei

Somnul este la fel de important ca alimentatia si hidratarea corespunzatoare si potrivita pentru o viata echilibrata. Multi nu stiu beneficiile a 8 ore dormite pe noapte. Care sunt acestea si de ce sunt atat de importante in special pentru femei? Cum te ajuta cele 8 ore de somn? Somnul e una din partile importante .

Bilantul Covid-19 pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319

In ultimele 24 de ore au fost 4. 637 de cazuri noi de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319. Capitala este urmata de judetele Timis - 277 de cazuri noi, Ilfov - 239 de imbolnaviri.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021.

Peste 75% din Anglia intra in cel mai mare nivel de restrictii de Anul Nou

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat miercuri seara ca guvernul a fost fortat sa impuna restrictii mai dure in anumite regiuni din Anglia din cauza ritmului abrupt de raspandire a noii variante de coronavirus, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )