Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2020

Adevărul Adevărul,
Cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2020

Desi atipic si plin de provocari pentru intreaga industrie de carte, 2020 a fost un an prolific pentru Polirom, peste 450 de noi titluri regasindu-se la final de an aniversar 25 de ani de existenta in portofoliul editurii. Adevarul prezinta cele mai vandute carti ale editurii din acest an. continuă pe Adevărul

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion.

Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19. Este printre cele mai ieftine

In urma unor cercetari suplimentare, grupul farmaceutic AstraZeneca a sustinut ca a gasit formula castigatoare pentru vaccinul sau impotriva coronavirus. Pana acum, dupa autorizare, au fost puse in circulatie vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna si Sputnik V. Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19 AstraZeneca a dezvoltat vaccinul sau impreuna cu Universitatea din Oxford, asupra caruia .

Ce se intampla in corp cand dormi 8 ore pe noapte. Cele mai bune vesti pentru femei

Somnul este la fel de important ca alimentatia si hidratarea corespunzatoare si potrivita pentru o viata echilibrata. Multi nu stiu beneficiile a 8 ore dormite pe noapte. Care sunt acestea si de ce sunt atat de importante in special pentru femei? Cum te ajuta cele 8 ore de somn? Somnul e una din partile importante .

Bilantul Covid-19 pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319

In ultimele 24 de ore au fost 4. 637 de cazuri noi de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319. Capitala este urmata de judetele Timis - 277 de cazuri noi, Ilfov - 239 de imbolnaviri.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021.

Sarbatorile de iarna. Cele mai potrivite urari pe care sa le trimiti in noaptea de Revelion

Sarbatorile de iarna nu pot trece fara ca macar sa ne aducem aminte de toti cei pe care ii cunoastem si sa le trimitem un mesaj de Anul Nou. Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani 2021!.

La final de an Romania iese prost la un capitol care o facea una din cele mai importante tari din UE. Ce urmeaza in 2021

Finalul de an se termina intr-o nota negativa pentru Romania. Vorbim de-o scadere considerabila fata de anul precedent la un capitol important. Conform datelor de la Ministerul Agriculturii.

Narcisa Lecusanu, una dintre cele mai valoroase handbaliste ale Romaniei lanseaza cartea autobiografica, Povestea vietii mele

Una dintre cele mai valoroase handbaliste ale tarii noastre isi deschide sufletul in fata fanilor sai. Narcisa Lecusanu lanseaza cartea autobiografica Povestea vietii mele. Sportiva a fost de patru ori campioana Romaniei si medaliata cu argint la Campionatul Mondial de la Sankt Petersburg. Narcisa povesteste in aceasta carte multe dintre episoadele care i-au marcat viata si cariera, cunoscute pana acum, doar de oamenii extrem de apropiati.

iPhone 12, modelul care da aripi celor de la Apple? Cum s-au vandut cele mai noi telefoane

E posibil ca Apple sa fi dat lovitura cu noua generatie de iPhone 12, cele patru noi modele de telefoane lansate in luna octombrie. Apple a lansat in luna octombrie noile modele de iPhone 12 si.

CELE MAI TARI BANCURI CU FEMEI: Ce a realizat o femeie dupa casatorie

Doua piti stau de vorba: - Fatoo, ti-am vazut ieri sotul la strand cu o bunaciune. - Pai la 35 de ani vroiai sa-l vezi cu galetusca si lopatica de nisip? *** O tipa mai plinuta si cu o masca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )