Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 75% din Anglia intra in cel mai mare nivel de restrictii de Anul Nou

Hotnews Hotnews,
 Peste 75% din Anglia intra in cel mai mare nivel de restrictii de Anul Nou

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat miercuri seara ca guvernul a fost fortat sa impuna restrictii mai dure in anumite regiuni din Anglia din cauza ritmului abrupt de raspandire a noii variante de coronavirus, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume, trimis in judecata. InventatorulSuper Leului a aruncat pe piata 22.000 de bancnote

DIICOT a anuntat, miercuri, trimiterea in judecata a trei persoane, intre care si Radu Theodor Croitoru, suspectate ca au pus in circulatie peste 22. 000 de bancnote de 100 de lei falsificate. Falsurile, imposibil de detectat, erau extrem de bine realizate, avand toate elementele de siguranta, iar anchetatorii le-au numit Super leu. Pentru depistarea autorilor s-au coroborat datele din peste 800 de dosare penale.

Un grup german cumpara cel mai mare benzinar particular din Romania

Un grup german cumpara furnizorul de combustibil, rambursare TVA si accize Smart Diesel din Arad, una din cele mai mari afaceri antreprenoriale din Romania, care avea un business de 1,5 miliarde lei, tranzactia asteptand deocamdata si avizul Consiliului Concurentei.

Numarul deceselor din Olanda a inregistrat in 2020 cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus

Numarul deceselor din Olanda a crescut cu cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti biroul de statistica CBS) din aceasta tara, transmite Reuters, citata de news. ro. Pana saptamana trecuta, au fost raportate circa 162. 000 de decese, intr-o tara cu 17 milioane de locuitori, cu 13. 000 mai multe fata de un an obisnuit, potrivit CBS. O crestere atat de mare a deceselor nu a fost raportata de la Al Doilea Razboi Mondial, a aratat institutia.

INTERVIU Marturiile a 5 medici din 5 spitale din linia intai care s-au vaccinat azi: E cel mai frumos cadou de Craciun

E cel mai frumos cadou de Craciun! Asa isi incepe povestea despre vaccinare Ana Maria Veja, primul medic de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti care s-a vaccinat impotriva COVID-19 in aceasta dimineata, in prima zi a campaniei. Cu glasul tremurand vizibil de bucurie, Ana Maria Veja a marturisit, pentru HotNews. ro, ca a fost un pic de bataie pe vaccin printre colegi, abia asteptam cu totii. Acum, Ana Maria Veja isi doreste ca numarul romanilor care se vor vaccina sa fie cat mai mare, pentru a putea opri pandemia si a ne intoarce la o viata normala. La acelasi lucru viseaza cu ochii deschisi majoritatea colegilor ei din spitalele din linia intai. HotNews. ro a stat de vorba cu 5 medici din 5 spitale din prima linie - Institutul Matei Bals si Spitalul Victor Babes din Bucuresti, Spitalul Victor Babes din Timisoara, Spitalul de Boli Infectioase din Brasov si Spitalul de Boli Infectioase din Iasi - care s-au vaccinat astazi.

Scumpirile impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afirma Cartel ALFA

Scumpirile din anul 2021 impun o crestere de salarii mult mai mare decat cea propusa de Guvern, afir.

Momentul relaxarii restrictiilor trebuie foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, numarul de infectari ulterioare va fi mai mare (Raport BNR)

Momentul relaxarii restrictiilor ar trebui foarte bine gandit. Daca relaxarile sunt operate brusc, fara sa existe o esalonare a acestora in timp, atunci numarul de infectari ulterioare va fi mai mare, arata Raportul de analiza a convergentei Romania - Zona Euro, publicat luni de BNR. O redeschidere de doua ori mai rapida raportat la orice nivel) va duce la o crestere mai mult decat proportionala a cazurilor noi, mai precizeaza documentul.

Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep. Reactia neasteptata a romancei

Simona Halep, in varsta de 29 de ani si locul 2 WTA, a vorbit in emisiunea Asii Tenisului, de la Digi Sport, printre altele, si despre ce anume i-a lipsit cel mai mult in perioada de pandemie, din circuitul WTA. Ce o streseaza cel mai tare pe Simona Halep Campioana romanca a spus insa ca .

Efectele pandemiei: China va depasi Statele Unite, devenind cea mai mare economie a lumii, cu 5 ani mai repede

China va depasi Statele Unite pentru a deveni cea mai mare economie a lumii in 2028, cu cinci ani mai repede decat se asteptau analistii pana acum, conform unui raport al think-thank-ului britanic Center for Economics and Business Research.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Secretul Simonei Halep s-a aflat. De ce se teme, de fapt, cel mai mult: Nu are rezolvare

Indragita jucatoare de tenis, Simona Halep a dezvaluit care este una dintre cele mai mari temeri ale sale. Sportiva sustine ca ii este frica sa zboare cu avionul. De ce se teme, de fapt, cel mai mult Simona Halep Desi Simona Halep a incercat sa scape de frica zborului cu avionul, mai ales din cauza .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )