Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai mari greseli pe care le pot face partenerii inainte si dupa sex: ce alimente ar trebui evitate si de ce sa nu faceti baie in cada

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari greseli pe care le pot face partenerii inainte si dupa sex: ce alimente ar trebui evitate si de ce sa nu faceti baie in cada

O conexiune fizica este o parte importanta a unei relatii. Totusi, oricat de confortabil v-ati simti cu partenerul, nu trebuie sa faceti greseli care v-ar putea pune sanatatea in pericol. continuă pe Adevărul

Cum pun parintii viata copiilor in pericol fara sa constientizeze. Acestea sunt cele mai mari greseli

Parintii pun viata copiilor in pericol fara sa constientizeze. Readers Digest a realizat o lista a celor mai frecvente accidente, scrie adevarul. ro. Punerea copiilor in caruciorul de.

Topul companiilor din Romania cu cele mai mari salarii. Cine sunt angajatii care castiga 17.600 de lei lunar

Angajatii Romatsa, regia autonoma de stat care controleaza si dirijeaza traficul aerian, au cele mai mari salarii medii din economie: 17. 600 de lei net pe luna, informeaza Zf. ro. Romatsa controlul si.

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru: asigurari de bunuri, aviatie si tehnice

Cele mai mari polite subscrise de CertAsig in primul trimestru al acestui an, in functie de suma totala asigurata, au fost generate de produse de asigurari de bunuri, raspunderi si asigurari tehnice, potrivit companiei. Polita cu cea mai mare suma.

Precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din istoria Samsung

Samsung a anuntat ca Galaxy S8 a doborat recordul in ceea ce priveste numarul de precomenzi pentru smartphone-urile proprii, potrivit news. ro. Producatorul coreean Samsung a facut public ca, asa cum se astepta inainte de lansare, precomenzile pentru Galaxy S8 au fost cele mai mari din intreaga istorie a companiei.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

Emmanuel Macron si Marine Le Pen, doi outsideri care au trecut in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, ar putea decide viitorul Uniunii Europene. La alegerile din 7 mai, cei doi vor pune accent pe teme diferite.

Dezastru pentru una dintre cele mai mari companii aeriene. Alitalia este in pragul falimentului

Compania aeriana Alitalia va fi vanduta celui mai bun ofertant iar grupul german Lufthansa este binevenit sa inainteze o oferta, a declarat miercuri ministrul italian al Transporturilor, Graziano Delrio,.

Consortiul ,,Universitaria, atac la Ministerul Educatiei. Ce cer cele mai mariinstitutii de invatamant superior

Derapaje in sistemul educational, depolitizarea conducerii Consiliului National al Rectorilor si lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii sunt doar cateva din lucrurile discutate de cele mai mari universitati din Romania in perioada 20-23 aprilie.

Alexandru Reff, Deloitte: Pe piata de audit ne-am propus sa extindem cota de piata; cele mai mari cresteri vor veni din activitatile noi

Activitatile derulate de Deloitte in Romania au inregistrat cresteri de doua cifre in ultimii cinci ani, iar veniturile cumulate ale companiei au depasit, anul trecut, 35 de milioane de euro. Pentru perioada urmatoare, reprezentantii companiei se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )