Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari servicii de streaming pentru jocuri cresc spectaculos

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari servicii de streaming pentru jocuri cresc spectaculos

Twitch, YouTube Gaming si Facebook Gaming au crescut in ultimul trimestru cu zeci de procente, beneficiind de intreruperea scolilor si a izolarea sociala cauzata de pandemie. continuă pe Adevărul

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mari note la Bacalaureat

Ministerul Educatiei a afisat notele pentru prima seisiune a examenului de Bacalaureat 2020. Absolventii de clasa a XII-a care se considera nedreptatiti de notare pot depune contestatie marti si miercuri. Amint.

Topul liceelor din Salaj la Bacalaureat. Unde s-au inregistrat cele mai mari procente de promovare

Rata de promovare in judetul Salaj, inainte de contestatii, este in scadere fata de anul trecut. Datele centralizate arata ca putin peste 60% dintre candidati au luat Bacalaureatul.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

Oana Bizgan, initiatoarea proiectului privind inasprirea pedepselor pentru pradatorii sexuali: Am cerut sanctiuni si mai mari. Drumul spre siguranta copiilor nostri e foarte lung (VIDEO)

Oana Bizgan, deputata independenta care a initiat proiectul pentru inasprirea pedepselor in cazul pradatorilor sexuali, a subliniat miercuri, in direct pe B1 TV, ca a propus sanctiuni mult mai mari si a.

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

Tarom reia o serie de zboruri comerciale catre unele dintre cele mai solicitate destinatii

Compania TAROM a anuntat oficial reluarea zborurilor comerciale regulate dintre Bucuresti si doua dintre cele mai solicitate destinatii, ambele rute urmand sa fie operate de vineri 3 iulie.

Bac 2020. Top 5 judete cu cele mai mici note la Bacalaureat

S-a incheiat prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, iar rezultatele au fost publicate, marti, 30 iunie, de Ministerul Educatiei. Astfel ca, in topul judetelor cu cele mai mici note la Bacalaureat 2020.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )