Libnet.ro
UNICEF

14:00

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana isi creste fondurile pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze, a declarat duminica comisarul Thierry Breton, transmite Reuters.

Comisia Europeana aloca fonduri de 6,15 miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Un summit organizat de Comisia Europeana a permis alocarea de fonduri suplimentare de 6,15 miliarde .

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu americanii si chinezii

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete, sateliti de comunicatii si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu ambitiile Statelor Unite si Chinei, scrie Reuters, citat de news. ro.

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep negocieri maraton despre relatia lor post-Brexit Care sunt punctele majore de dezacord

Marea Britanie si Uniunea Europeana afiseaza un optimism prudent in contextul in care incep luni cinci saptamani de negocieri intense, care au ca scop obtinerea de progrese in legatura cu relatia post-Brexit si evitarea unui no deal catastrofal la sfarsitul anului, comenteaza AFP.

Americanii, interzisi in Uniunea Europeana

Redeschiderea frontierelor Uniunii Europene pentru cetatenii non-UE nu implica si intrarea persoanel.

Business report: Se cere falimentul Euroins. Guvernul aloca 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major. Carantina si izolarea la domiciliu, constitutionale sau nu? Ar putea romanii da in judecata statul?

Se cere falimentul Euroins, asigurator cu 2 mil de clienti RCA. * Guvernul aloca 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major. * NN PENSII:Actiunile Wirecard nu se mai aflau in luna mai in portofoliul fondului de pensii Pilon II. * Lista de la Pentagon: 20 de companii chineze detinute sau controlate de armata Chinei. * Carantina si izolarea la domiciliu, constitutionale sau nu? Ar putea romanii da in judecata statul? * Popescu: Am luat masuri pentru a definitiva liberalizarea pietei gazelor; e asteptata o scadere cu 10-15% a preturilor.

EVALUAREA NATIONALA: 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci

Rezultatele finale la Evaluarea Nationala arata ca 76,2% dintre elevi au obtinut medii mai mari sau egale cu cinci, in crestere fata de rezultatele dinainte de contestatii. Totodata, a crescut numarul candidatilor cu media zece, ajungand la 892, arata Ministerul Educatiei.

Redeschiderea frontierelor in Uniunea Europeana, un vis frumos: pandemia pune bete in roate gigantilor

Unele tari si-au revenit mai bine dupa pandemie decat altele, iar daca te uiti la cazurile din tara noastra, este evident ca romanii nu au multe motive de mandrie. Din pacate, nivelul de.

Negocieri post-Brexit. Johnson: Regatul Unit este gata sa iasa din perioada de tranzitie cu UE in termenii Australiei Merkel: Londra va trebui sa-si asume consecintele unei relatii economice mai putin puternice cu UE

Marea Britanie este gata sa se retraga din intelegerile sale privind perioada de tranzitie cu Uniunea Europeana UE) in termenii Australiei, in cazul in care nu se va ajunge la niciun acord asupra relatiei lor viitoare, i-a spus premierul Boris Johnson omologului sau polonez Mateusz Morawiecki.

FLORIN CITU: Daca vom creste investitiile in acest an vom putea plati pensii si salarii mai mari si in anii viitori

Guvernul vrea sa aloce mai multi bani pentru investitii in cea de-a doua jumatate a anului, spune ministrul Finantelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )