Libnet.ro
UNICEF

18:15

Peste 17 oameni au murit in cele mai sangeroase confruntari din Ucraina de la semnarea armistitiului

B1 B1,
Peste 17 oameni au murit in cele mai sangeroase confruntari din Ucraina de la semnarea armistitiului

Saptamana aceasta au avut loc in estul Ucrainei cele mai sangeroase confruntari de la semnarea armistitiului, din februarie, transmite DPA, citata de Mediafax. Numarul victimelor trece de 17. Guvernul. continuă pe B1

VIDEO 25 de morti in cele mai sangeroase confruntari din estul Ucrainei dupa armistitiul din februarie

Cel putin 25 de persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, unde rebelii prorusi au lansat o noua ofensiva majora, potrivit Kievului, in apropiere de localitatea Mariinka, situata la aproximativ 20 de km de Donetk. Acestea sunt cele mai sangeroase confruntari armate de la intrarea in vigoare a unui armistitiu, in februarie.

Confruntare cu cel putin 17 morti, in Ucraina

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri in estul Ucrainei, in cele mai sangeroase confruntari armate de la intrarea in vigoare a unui armistitiu, in februarie, relateaza DPA in pagina electronica de joi.

Bolile verii. Cum sa ne ferim de cele mai frecvente afectiuni din sezonul cald

Vara, cei mai multi oameni isi petrec timpul liber afara, in spatii verzi, la picnicuri cu familia si prietenii, la plaja sau in drumetii pe munte. insa, expunerea la razele soarelui si activitatea fizica intensa in natura pot provoca numeroase afectiuni. Site-ul sheknows. com prezinta cele mai comune boli de vara si cele mai eficiente modalitati de prevenire a lor.

India, tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe

Peste 81. 000 de inveninari se produc anual in tara cu cele mai multe muscaturi fatale de sarpe din lume. Dintre aceste muscaturi, nu mai putin de 11. 000 se dovedesc a fi mortale, conform celor mai.

Cele mai frumoase locuri din Malta. Obiective de un farmec aparte, pe insula din mijlocul Marii Mediterane

Cele mai frumoase locuri din Malta. Malta este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii europene, fiind si in topul preferintelor turistilor romani in ultimii ani. Valletta, Mdina si insula Gozo se numara printre cele mai frumoase locuri din Malta.

Cele mai bune playere video HD

Am selectat pentru voi cele mai bune playere video HD pe care le puteti descarca gratuit de pe internet, iar performantele lor sunt excelente. Pentru o calitate a imaginii impecabila, ai nevoie in ziua de astazi de unul dintre cele mai bune playere video HD instalat in calculator, daca vrei sa te bucuri de toate [] Cele mai bune playere video HD Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune seriale ale verii: sapte productii pe care nu trebuie sa le ratati

Cele mai bune seriale ale verii. Vara anului 2015 rezerva o serie de seriale noi care pot sa fie pe placul telespectatorilor. De la crime la aventuri SF si povesti pline de umor, oferta de vara a canalelor TV dispune de optiuni diverse. intre cele mai cunoscute seriale care vor rula in aceasta vara se numara Aquarius, Hannibal: Vanatoarea, Orange is the New Black si Detectivii din Louisiana/ True Detective.

Cele mai periculoase meserii

Desi meseriile care implica statul la un calculator cel putin opt ore pe zi sunt printre cele mai periculoase, distrugand sistemul cardiovascular si pe cel osos, sunt meserii mai putin plictisitoare prin care cei care le practica isi risca sanatatea. Puteti citi in continuare care sunt cele mai periculoase meserii.

Tarile in care romanii trimit cele mai multe colete prin DPD

Romanii trimit cele mai multe colete prin DPD Romania in Germania, aproximativ 25% din volum, urmata de Marea Britanie, Italia si Ungaria.

Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO]

Suntem in deceniul YouTube si Google face tot felul de topuri pentru cei 10 ani impliniti pe Internet de aceasta platforma. Acum, suntem la topul reclamelor preferate de utilizatori, iar sportuleste si aici castigator. Despre romani ai aflat deja ca pe YouTube au preferat muzica si partial manelele, iar despre utilizatorii globali stii ca au [] Acestea sunt cele mai populare reclame din ultimii 10 ani pe YouTube [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )