Libnet.ro
UNICEF

07:30

Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top: cele mai mari cinematografe din Romania

Romanii au platit anul trecut 185,2 milioane de lei pentru bilete la film, dar o mare parte din incasari, mai exact 85%, au mers catre primele cinci companii de cinema, arata datele Centrului National al Cinematografiei. Vezi care sunt cele mai mari. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari pensii din Romania. 13 pensionari incaseaza lunar peste 10.000 de lei

Romania are peste 5 milioane de pensionari si cei mai multi traiesc cu greu de pe o zi pe alta. Exista insa si pensionari fericiti, care nu duc grija zilei de maine, iar asta pentru ca au pensii cu patru zerouri. Iata care sunt cele mai mari pensii din Romania.

Bolile verii. Cum sa ne ferim de cele mai frecvente afectiuni din sezonul cald

Vara, cei mai multi oameni isi petrec timpul liber afara, in spatii verzi, la picnicuri cu familia si prietenii, la plaja sau in drumetii pe munte. insa, expunerea la razele soarelui si activitatea fizica intensa in natura pot provoca numeroase afectiuni. Site-ul sheknows. com prezinta cele mai comune boli de vara si cele mai eficiente modalitati de prevenire a lor.

Top 6 cele mai transparente universitati din Romania

Societatea Academica Romana si Alianta Organizatilor Studentesti din tara au intocmit, in cadrul unui program de cooperare elvetiano-roman, un clasament al celor mai transparente universitati romanesti. Au fost analizate site-urile a 55 de institutii de invatamant superior si au ajuns la concluzia ca universitatile de stat nu sunt destul de transparente.

Ministrul Agriculturii a ascuns scumpirile artificiale. Iata ce produse au avut cele mai mari majorari de pret

Ministrul Agriculturii a ascuns cresterile artificiale de preturi din ultima perioada. O analiza realizata de economica. net bazata pe rapoartele INS trimise Ministerului Agriculturii arata ca in ultima luna.

Cele mai frumoase orase din Belgia: Venetia de Nord si Orasul diamantelor

Cele mai frumoase orase din Belgia. Destinatie city-break populara gratie atmosferei multiculturale, Belgia este cautata si datorita oraselor linistite, daruite ca adevarate nestemate arhitecturale, canalelor romantice si numeroaselor cafenele si restaurante renumite pentru faimoasele sortimente de ciocolata.

Romanii au talent: cea de-a patra semifinala live a inregistrat cele mai mici cifre din acest sezon

Cu o medie nationala de numai 2,1 milioane de telespectatori, cea de-a patra semifinala live Romanii au talent a inregistrat cele mai mici audiente din acest sezon, conform datelor oferite de Paginademedia. ro.

Cele mai frumoase locuri din Cehia. Castele din povesti si orase medievale

Cele mai frumoase locuri din Cehia. in afara de Praga, oras recunoscut pentru farmecul sau aparte, in Cehia exista multe destinatii deosebite. Orasele Cesky Krumlov, Kutna Hora si castelul Karlstein se numara printre obiectivele turistice foarte apreciate din aceasta tara.

Cele mai mari frici ale primului an de parinte si cum sa le depasesti

Sa fii parinte si nu e tocmai usoar, iar asta o auzi si in stanga si in dreapta. Pana cand nu esti pus in fata faptului implinit, de multe ori crezi ca ceilalti exagereaza. Insa cand ajungi cu bebelusul acasa, iti dai.

INTERVIU Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank: in Romania am vazut prima data un oras fara curent noaptea. Era incredibil!

Bancherul olandez Steven van Groningen 57 de ani) vorbeste despre primele vizite bizare in Romania comunista, pe vremea cand era un canotor profesionist, dar si despre cei peste 15 ani de cand locuieste neintrerupt in Bucuresti si este la conducerea uneia dintre cele mai mari banci din tara.

Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank: in Romania am vazut prima data un oras fara curent noaptea

Bancherul olandez Steven van Groningen 57 de ani) vorbeste despre primele vizite bizare in Romania comunista, pe vremea cand era un canotor profesionist, dar si despre cei peste 15 ani de cand locuieste neintrerupt in Bucuresti si este la conducerea uneia dintre cele mai mari banci din tara.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )