Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai nesigure aplicatii de mesagerie. iMessage, mai bun decat WhatsApp

Adevărul Adevărul,
Cele mai nesigure aplicatii de mesagerie. iMessage, mai bun decat WhatsApp

Zi de zi, milioane de oameni din toata lumea renunta la SMS pentru aplicatii de mesagerie mobile. in trecut, cea mai populara in Romania era Yahoo Messenger, dar astazi vorbim pe WhatsApp, Viber, iMessage sau Facebook. Multe dintre aceste softuri sunt nesigure si nu ne protejeaza informatiile personale. continuă pe Adevărul

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 0,9%, la 1.698 lei. Care sunt domeniile cu cele mai semnificative cresteri

Salariul mediu a crescut in septembrie cu 15 lei si a ajuns la 1. 698 de lei. Potrivit Institutului National de Statistica, cresterea s-a datorat primelor ocazionale pe care le-au primit angajatii. Cele mai mari .

Certificarile pentru cele mai noi tehnologii si limbile straine rare, atuurile pentru o angajare sigura in IT

Pentru o angajare sigura intr-o companie mare de IT, specialistii ar trebui sa detina certificari pentru cele mai noi tehnologii de pe piata si sa cunoasca cel putin o limba straina, potrivit Stefanini Romania, subsidiara locala a Stefanini, unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT.

Apple, primul in topul Forbes pentru cele mai valoroase companii

Aceasta este una dintre acele stiri unde se prezinta si cifre. Nu facem asta in mod normal, insa pentru Apple, o companie de tehnologie este o realizare majora. Topurile alcatuite de Forbes sunt probabil cele mai importante pentru imaginea unei companii, iar Apple demonstreaza ca si o companie care ofera produse IT consumatorului de rand poate ajunge pe primul loc. Pentru o companie precum Microsoft, care produce in mare parte software si are o multime de contracte cu o multime [].

Peoples Choice Awards 2015. Shailene Woodley si Sam Smith, cele mai multe nominalizari

Actrita Shailene Woodley si cantaretul englez Sam Smith au primit cele mai multe nominalizari, cate patru, la Peoples Choice Awards 2015, informeaza Mediafax.

Cele mai bune telefoane din China: ce alternative ai pentru Samsung, Apple sau HTC

Cele mai bune telefoane din China, in ciuda pretului lor scazut, sunt capabile de performante aproape la fel de ridicateca Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8). Pana in urma cu cativa ani, marcilechinezesti nu puteau concura cu marii producatori precum Samsung sau Apple care se zbateau constant pentru a obtine o cota de piata cat mai mare. intre timp situatia s-a schimbat dramatic, iar companii precum Oppo, Xiaomi, Huawei sau Lenovo se bat pe piata asiatica de la egal [].

INFOGRAFIE Care sunt cele mai bune locuri din avion

De la flirtul cu angajatii companiei si pana la mimarea unei stari de rau, pasagerii ar face aproape orice pentru un loc bun in avion, arata un studiu. Spatiul suficient pentru picioare este cel mai important criteriu in alegerea scaunelor din aeronava.

Cele mai sanatoase ceaiuri pentru fiecare moment al zilei

Ceaiul este un bun inlocuitor al cafelei, daca stim sa-l alegem! Cinci cani de ceai pe zi, unele ce au cafeina, altele pe baze de plante pot face diferenta mare in ceea ce priveste starea de spirit si nivelul de.

Simona Halep are peste 1 milion de fani pe Facebook: Va multumesc de 1 milion de ori!. Topul sportivilor romani cu cele mai multe likeuri

In doar trei luni de cand si-a deschis pagina oficiala de Facebook, Simona Halep a adunat 1. 269 de fani, mai multi decat orice alt sportiv roman.

Cateva evolutii stranii dupa primul tur. Cele mai importante evenimente

Imediat dupa primul tur au avut loc o serie de evenimente si evolutii ciudate, cu rol decisiv pentru turul doi. De departe cel mai important eveniment ramane votul masiv pe listele suplimentare. HotNews. ro a sesizat inca din ziua alegerilor indicatorii de frauda in anumite judete, a continuat sa semnaleze votul neobisnuit de mare pe listele suplimentare, a cerut verificarea acestora si a inventariat cu precizie localitatile fara potential turistic sau studentesc unde s-a votat cel putin dubios.

Black Friday 2014: O istorie a zilei cu cele mai mari reduceri

Black Friday 2014 se apropie cu pasi repezi. incepand de azi, 6 noiembrie, la fiecare doua zile, pe site-ul playtech. ro veti gasi materiale care sa va ajute sa intelegeti mai bine sarbatoarea reducerilor. Black Friday 2014 Romania este a treia editie a acestui eveniment la noi in tara. Totusi, traditia este una importata de la americani. intre Black Friday de Romania si Black Friday de SUA exista cateva diferente considerabile. inainte de a le trece in revista, va proupun [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )