Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai bune telefoane din China: ce alternative ai pentru Samsung, Apple sau HTC

Playtech Playtech,
Cele mai bune telefoane din China: ce alternative ai pentru Samsung, Apple sau HTC

Cele mai bune telefoane din China, in ciuda pretului lor scazut, sunt capabile de performante aproape la fel de ridicateca Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8). Pana in urma cu cativa ani, marcilechinezesti nu puteau concura cu marii producatori precum Samsung sau Apple care se zbateau constant pentru a obtine o cota de piata cat mai mare. intre timp situatia s-a schimbat dramatic, iar companii precum Oppo, Xiaomi, Huawei sau Lenovo se bat pe piata asiatica de la egal []. continuă pe Playtech

INFOGRAFIE Care sunt cele mai bune locuri din avion

De la flirtul cu angajatii companiei si pana la mimarea unei stari de rau, pasagerii ar face aproape orice pentru un loc bun in avion, arata un studiu. Spatiul suficient pentru picioare este cel mai important criteriu in alegerea scaunelor din aeronava.

FOTO. Cum arata plantele din care provin cele mai cunoscute condimente din lume

Ce-ar fi prajiturile fara scortisoara sau vanilie? Sau ce bucatarie din lumea asta ar putea exista fara piper? Sau cum ar putea sa bea indienii un ceai masala, daca nu ar avea cardamon, unul dintre cele mai importante ingrediente? Mirodeniile, fara de care viata de pe aceasta planeta, asa cum o stim acum, nu ar putea fi conceputa, sunt strans legate de Oceanul Indian.

FOTO: Care sunt cele mai puternice armate din Orientul Mijlociu

Echilibrul de putere din Orientul Mijlociu a fost grav afectat in ultimii ani. Razboiul civil care macina Siria de trei ani a creat un vacuum si a permis ridicarea Statului Islamic.

Alegeri prezidentiale 2014. Cele mai bune glume cu si despre candidati

Alegeri prezidentiale 2014. Romania isi alege presedintele astazi. Cetatenii au de ales intre 14 canidati. Cu cateva ore inainte de finalul primului tur de scrutin, pe retelele sociale au aparut si glumele despre alegeri.

Caru' cu Vedete: O romanca, pe locul 3 in TOP 100 cele mai frumoase femei din lume! I-a luat fata lui Beyonce si Angelina Jolie; Dana Rogoz: Nu am furat barbatul altei femei; Romania, la puterea VIP. Ce legi ar vota vedetele daca ar detine, pentru o zi,

Dupa ce a cazut prada betiei, Johnny Depp s-a apucat de muzica!Actorul american Johnny Depp a cantat la chitara intr-un concert pe care rockerul. Oana Zavoranu vrea sa candideze la presedentia Romaniei! Singura problema e ca nu stie cat dureaza mandatul presedintelui.

Top 100 cele mai importante carti din istoria omenirii

Afla care sunt cartile care au avut un impact mare asupra istoriei omenirii.

in ce zi a saptamanii poti cumpara cele mai ieftine bilete de avion

Cele mai bune oferte pentru biletele de avion se gasesc cu 24 de saptamani inainte de data plecarii, potrivit unui nou studiu. Pretul lor variaza si in functie de zilele saptamanii.

Romania-tara cu cele mai mari salarii din lume

Principalii candidati la presedintia Romaniei au fost cam toata viata lor fie bugetari, fie politicieni. Daca ar fi sa luam in considerare avutia acumulata in toti acesti ani, am putea afirma ca in Romania se plateste si se traieste bine, mai ales daca esti bugetar.

FOTO Atmosfera selecta la premierea celor mai bune firme aradene

Topul firmelor aradene s-a desfasurat intr-o atmosfera selecta, in care cele mai performante societati au fost premiate.

Cele mai dificile alegeri. De ce a devenit locul trei o miza importanta

Pentru prima data in istoria alegerilor prezidentiale a devenit mai important decat pare la prima vedere cine ocupa locul trei dupa turul I. Clasamentul va fi stabilit duminica, 2 noiembrie. In mod normal, pozitia a treia nu prea conteaza la nici un scrutin prezidential, ea fiind importanta cel mult pentru palmaresul candidatului. De aceasta data insa, batalia pentru locul trei capata o miza extraordinara. Cateva necunoscute majore fac din scurtinul prezidential din noiembrie 2014 una dintre cele mai dificile competitii electorale de dupa 1990.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )