Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai norocoase zodii in 2018. Totul le va merge din plin!

B1 B1,
Cele mai norocoase zodii in 2018. Totul le va merge din plin!

Astrele favorizeaza din plin trei zodii. Vor avea un an grozav din punct de vedere financiar, vor fi sanatosisi nici la capitolul dragoste n-o vor duce rau. Iata care sunt zodiile. continuă pe B1

Cele mai tari manichiuri in 2018. Iata 25 idei!

Daca deja de sase luni vedem doar unghii in nuante de burgundy si bleumarin, primavara este cel mai bun moment pentru a iesi din monotonie, pentru a ne juca si combina culorile, atat in vestimentie, cat si in ceea ce priveste manichiura.

Topul celor mai norocoase zodii. Cine sunt rasfatatii zodiacului

Incercurile astrologicesecredecaSagetatoruleste celmainorocos semndintretoate pentrucaeste patronat.

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune ca isi vor primi rasplata de fericire in acest an. Gemeni - Daca la inceputul anului aveai toate motivele sa fii tristsi sa suferi de depresie, afla.

Astrologii au facut topul celor mai loiale zodii

Fidelitatea este una din cele mai cautate calitati ale unei partener de cuplu. Din ce in ce mai greu de gasit, aceast lucru tine atat de experiente cat si de predispozitia fiecarei persoane.

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti, pe 21 martie, pentru intalniri cu antreprenori.

Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti -*- Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti, pe 21 martie, pentru intalniri cu antreprenori.

Bucurestiul - unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti

Capitala Romaniei ramane in continuare unul dintre cele mai ieftine orase din lume in care sa traiesti, arata un studiu publicat, ieri, de Economist Intelligence Unit EIU).

Pierdere uriasa pentru CSM Bucuresti. Unul dintre cele mai bune jucatoare din istoria clubului si-a anuntat plecarea

Calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM Bucuresti se va desparti de una dintre cele mai bune jucatoare pe care le are.

EximBank structureaza una dintre cele mai mari facilitati de sustinere a exporturilor romanesti

EximBank a structurat una dintre cele mai mari si complexe facilitati de sustinere a exporturilor romanesti, asigurand si coordonand totodata o actiune de sindicalizare care, impreuna cu finantari din partea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare si Black Sea Trade and Development Bank, permite derularea unui amplu proiect de export romanesc in Grecia, in valoare de 88,2 milioane de dolari.

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2018 seconds )