Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Antena3 Antena3,
Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai. continuă pe Antena3

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate a lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

Hubert de Givenchy a murit la 91 de ani. Cele mai frumoase creatii ale marelui designer

Hubert de Givenchy, designerul franez, fondator al casei de moda care ii poarta numele, a murit sambata, 10 martie, la varsta de 91 de ani. Atat familia cat si casa Givenchy au confirmat, oficial, stirea.

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Cele mai profitabile investitii ale romanilor din ultimele 12 luni: SIF-urile si... China

Cel mai performant fond mutual vandut in Romania le-a adus investitorilor un castig de 33% in ultimele 12 luni mizand pe actiunile societatilor de investitii financiare SIF). Acesta a fost concurat de un fond cu plasamente in China si care a reusit sa.

Amsterdam, Dublin si Paris, orasele cu cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor

Preturile locuintelor au consemnat un avans semnificativ in marile orase europene, anul trecut, conform unui clasament realizat de firma imobiliara britanica Savills, citat de businessinsider. com. Cea mai mare crestere, de peste 20%, a fost inregistrata in Amsterdam, potrivit clasamentului amintit. Urmeaza Dublin, cu peste 12%, si Paris, cu mai bine de 8%.

Interviu incendiar, la Antena 3. Cele mai importante dezvaluiri facute de Sebastian Ghita, vor fi difuzate la Sinteza Zilei, miercuri, la ora 21:00

Cel mai asteptat interviu al anului va fi difuzat in aceasta seara la Antena 3. Sebastian Ghita face dezvaluiri zdrobitoare care ar putea insemna sfarsitul pentru cele mai controversate personaje ale.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

Cele mai asteptate nunti de vedete ale anului

Cu atat de multe cupluri celebre indragite, 2018 se anunta a fi un an cu unele dintre cele mai fabuloase nunti de vedete. Iata cateva dintre cuplurile care se pregatesc sa faca pasul cel mare in perioada urmatoare.

Liviu Dragnea:Dupa parerea mea, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandal, Unii veneau la mine sa cer sa fie votati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, la Antena 3, ca sefii DIICOT si DNA au fost pusi de catre SRI. La fel, acesta a declarat ca SRI s-a implicat si in constructia Guvernului Ponta din 2012. Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ca, dupa parerea lui, principalul motiv pentru care niciunul dintre cei patru candidati pentru functia de presedinte executiv, care nu au avut sustinere, nu au ocupat functii a fost supararea delegatilor ca au facut scandalHotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Prejudiciu de peste 100.000 de lei prin metoda accidentul in Teleorman. Cele mai intalnite scenarii ale escrocilor

De la inceputul anului, in Alexandria, judetul Teleorman, au fost inregistrate 10 dosare penale de inselaciuni comise prin metoda accidentul. Prejudiciul se ridica la peste 100. 000 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )