Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai fericite zodii ale anului

Unii nativi ai semnelor zodiacale pot spune ca isi vor primi rasplata de fericire in acest an. Gemeni - Daca la inceputul anului aveai toate motivele sa fii tristsi sa suferi de depresie, afla. continuă pe Antena3

Zodiile de femei care fac minuni in dormitor! Sunt cele mai pricepute in taina amorului

Nativele a patru zodii sunt capabile sa cucereasca orice barbat oricand si sunt cele mai pricepute in taina amorului. Iata care sunt zodiile de femei pe care orice barbat le doreste in dormitor: FEMEIA.

Hubert de Givenchy a murit la 91 de ani. Cele mai frumoase creatii ale marelui designer

Hubert de Givenchy, designerul franez, fondator al casei de moda care ii poarta numele, a murit sambata, 10 martie, la varsta de 91 de ani. Atat familia cat si casa Givenchy au confirmat, oficial, stirea.

Liviu Dragnea, invitat, marti seara, la Antena 3. HotNews transmite LiveText cele mai importante declaratii ale sefului PSD

Liviu Dragnea este invitat, marti seara, de la ora 21. 00, in studioul Antena 3, dupa ce luni a anuntat ca a discutat cu mai multi colegi sa lucreze la o lege care sa dea posibilitatea de a sanctiona pe cei care mint, defaimeaza propria tara. HotNews transmite Live Text cele mai importante declaratii.

Cele mai profitabile investitii ale romanilor din ultimele 12 luni: SIF-urile si... China

Cel mai performant fond mutual vandut in Romania le-a adus investitorilor un castig de 33% in ultimele 12 luni mizand pe actiunile societatilor de investitii financiare SIF). Acesta a fost concurat de un fond cu plasamente in China si care a reusit sa.

Amsterdam, Dublin si Paris, orasele cu cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor

Preturile locuintelor au consemnat un avans semnificativ in marile orase europene, anul trecut, conform unui clasament realizat de firma imobiliara britanica Savills, citat de businessinsider. com. Cea mai mare crestere, de peste 20%, a fost inregistrata in Amsterdam, potrivit clasamentului amintit. Urmeaza Dublin, cu peste 12%, si Paris, cu mai bine de 8%.

Ce sa mananci ca sa scapi de anemie. Acestea sunt cele mai eficiente alimente

Atunci cand nu ai suficiente celule rosii de sange, se instaleaza anemia. Simptomele sunt: dificultati de respiratie, oboseala extrema, paloare, durere toracica, stare de confuzie, dureri de cap si infectii.

Stephen Hawking: patru dintre cele mai vandute carti ale renumitului fizician

Renumitul om de stiinta britanic Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata in locuinta sa din Cambridge, insa a lasat in urma teorii si contributii majore in domenii precum cosmologie, relativitatea generala si mecanica cuantica ce au influentat.

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie. Ti se potriveste?

Fiecare dintre noi are o latura ciudata, care uneori este data chiar de catre astre. Iata care sunt cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie: Berbec: Se sperie de orice. Taur: Poate fi.

Care sunt cele mai frecvente boli de care sufera elevii in Romania. Copiii au de tras din cauza luminii proaste si a bancilor neadaptate varstei lor

Un consult medical de bilant efectuat in mijlocul elevilor a aratat ca 5. 200 de minori din peste 18. 800 evaluati au avut nevoie de ingrijiri de specialitate pentru diverse afectiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )