Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai periculoase drumuri din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume. Condusul unei masini devine o sarcina foarte dificila in momentul in care soferii dau de drumuri periculoase, cum sunt cele prezentate de Listverse si oddee. com. continuă pe Adevărul

Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

Oamenii din lumea intreaga par sa prefere Asia atunci cand vine vorba despre a alege o destinatie de vacanta, astfel incat primele locuri in topul celor mai vizitate orase din lume se afla pe acest continent! .

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Cele mai ciudate momumente din lume

Imaginatia artistilor nu cunoaste limite, iar capodoperele unora dintre ei reusesc sa atraga privirile si sa starneasca zambete. O musca in varful unui ac, un vagin cu dinti si un devorator de copii au intrat in topul cu cele mai ciudate monumente din lume.

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, una dintre cele mai periculoase din istorie. Fostul agent FSB a fost otravit cu poloniu-210

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, otravit cu poloniu in 2006 la Londra, a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului, a declarat medicul legist miercuri, in a doua zi a anchetei publice care.

Medicii care i-au facut autopsia spionului rus Aleksandr Litvinenko sustin ca a fost una dintre cele mai periculoase din istorie

La Londra au inceput audierele in dosarul Litvinenko, opozantul rus care a murit in 2006, dupa ce a fost otravit cu poloniu. Cu aceasta ocazie, medicul legist care i-a facut autopsia lui Aleksandr Litvinenko a declarat ca aceasta a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului.

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Clasamentul TripAdvisor 2015: cele mai bune 25 de hoteluri din lume

Site-ul de calatorii TripAdvisor a anuntat rezultatele de anul acesta la categoria cele mai bune hoteluri din lume, top in care au fost incluse 25 de locatii, printre care unitati hoteliere din Ungaria, Turcia si Egipt.

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame.

FOTO Cele mai bune locuri din lume recomandate nudistilor

Persoanele care simt ca se relaxeaza cel mai bine atunci cand renunta la haine au de la an la an tot mai multe plaje, resorturi sau, mai nou, chiar croaziere, in care pot practica, liberi si departe de ochii criticilor, nudismul.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )