Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai periculoase obiceiuri care iti distrug creierul

Antena3 Antena3,
Cele mai periculoase obiceiuri care iti distrug creierul

Fara sa-ti dai seama, anumite lucruri pe care le faci zilnic iti erodeaza creierul si capacitatea lui de a functiona la cote optime. Astfel, iti reduci capacitatile cognitive si, odata cu avansarea in varsta,. continuă pe Antena3

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti. 51 de puncte negre de pe harta Capitalei

Spre sfarsitul anului trecut, cei de la enjoymaps. ro au realizat harta punctelor negre din Bucuresti. Concret, acestia au facut localizat cele mai periculoase strazi si intersectii din Capitala, in care au loc cele mai multe accidente.

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, una dintre cele mai periculoase din istorie. Fostul agent FSB a fost otravit cu poloniu-210

Autopsia lui Aleksandr Litvinenko, otravit cu poloniu in 2006 la Londra, a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului, a declarat medicul legist miercuri, in a doua zi a anchetei publice care.

Medicii care i-au facut autopsia spionului rus Aleksandr Litvinenko sustin ca a fost una dintre cele mai periculoase din istorie

La Londra au inceput audierele in dosarul Litvinenko, opozantul rus care a murit in 2006, dupa ce a fost otravit cu poloniu. Cu aceasta ocazie, medicul legist care i-a facut autopsia lui Aleksandr Litvinenko a declarat ca aceasta a fost una dintre cele mai periculoase din istoria Occidentului.

iOS 8.1.3 rezolva cele mai mari probleme de care s-au plans utilizatorii

Cel mai recent update la sistemul de operare pentru iDevice-uri, cu numele iOS 8. 3, reuseste sa remedieze cele mai mari probleme cu care v-ati confruntat recent. Lansarea noului iOS 8 a fost una incarcata de evenimente neplacute pentru compania americana. Posesorii de iDevice-uri, in loc sa se bucure de functiile noi, s-au enervatca au o [].

De ce cade parul: despre alopecia la barbati si femei. Cele mai bune remedii impotriva caderii parului

Iti cade parul in exces? Cauzele caderii parului sunt variate, cele mai comune cauze fiind mostenirea genetica si alopecia, o afectiune dermatologica inflamatorie care afecteaza folicolii pilosi in special de la nivelul scalpului. De asemenea, caderea parului poate fi atat un efect al lipsei anumitor vitamine si minerale, cat si o consecinta a stresului, anxietatii sau depresiei.

Cele mai ieftine piete din Bucuresti

Cele mai ieftine piete din Bucuresti nu sunt neaparat si cele mai apropiate de casa pentru bucurestenii aleg care vor sa-si cumpere fructe si legume proaspete la preturi accesibile. Adevarul va prezinta cele mai cunoscute piete din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile cu bani putini.

Cele mai bune restaurante din Timisoara

Cunoscut ca un oras multicultural si multietnic, Timisoara se poate lauda si cu potentialul gastronomic pe care il are prin restaurantele care ofera o gama variata de bunatati din bucataria locala sau internationala. Adevarul va prezinta, in cele ce urmeaza, o lista cu cele mai bune restaurante din Timisoara.

Cele mai bune cluburi din Bucuresti

Cele mai bune cluburi din Bucuresti. Amatorii de petreceri nocturne pot gasi in Capitala cluburi pe toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Adevarul va prezinta cele mai bune cluburi din Bucuresti si adresele la care le gasiti.

Semne ale unui ficat bonav. Cele mai clare simptome

Un ficat bolnav poate face ca organismul sa aiba foarte mult de suferit. Tocmai de aceea este indicat sa stim care sunt cele mai clare simptome, avand in vedere ca ficatul, cel mai mare organ din corp, care cantareste.

Cele mai tulburatoare scrisori de amor. Emil Cioran: Sunteti blestemul meu indispensabil. Otilia Cazimir: Prea mi-e dor de el ca sa nu mai fie nicaieri

De-a lungul timpului, personalitati marcante ale Romaniei si-au scris povestile de dragost pe biletele care tarziu, dupa moartea lor, au fost facute publice. Adevarul va prezinta cele mai frumoase scrisori de iubire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )