Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai premiate filme din istoria Oscarurilor: Titanic si Stapanul inelelor, peliculele cu cele mai multe statuete

Adevărul Adevărul,
Cele mai premiate filme din istoria Oscarurilor: Titanic si Stapanul inelelor, peliculele cu cele mai multe statuete

La editia de anul acesta a Oscarurilor filmele La la land si Moonlight au fost productiile care s-au bucurat de cele mai multe aprecieri din partea criticilor. Cu toate acestea, ele nu au reusit sa doboare recordurile in materie de statuete primite ale unor filme precum Titanic sau Slumdog millionaire. continuă pe Adevărul

Au fost descoperite cele mai vechi microfosile din lume, cu o varsta estimata intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani

Un grup de cercetatori au facut un anunt conform caruia au descoperit microorganisme fosile care ar avea o vechime intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani, ceea ce ar insemna cea mai veche dovada de viata pe.

Au fost descoperite cele mai vechi microfosile din lume, cu o varsta estimata intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani (studiu)

O echipa de cercetatori a anuntat ca a descoperit microorganisme fosile care ar avea o vechime intre 3,77 si 4,29 miliarde de ani, ceea ce ar reprezenta cea mai veche dovada de viata pe Terra, potrivit unui studiu publicat miercuri si citat de AFP.

Lista completa a cuvintelor de origine geto-daca. Ce explicatii exista pentru cele mai notorii arhaisme din DEX

Circa 160 de cuvinte din limba romana provin din fondul geto-dacic, potrivit unor lingvisti, insa dovezi cu privire la limba si alfabetul proprii ale dacilor si la scrierile atribuite acestora sunt contestate. Printre cele mai ciudate cuvinte atribuite vorbirii stramosilor nostri se numara termenii rimfa, simvea, dezgauc sau zirna.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Top 15 cele mai sociabile si prietenoase orase din lume

Cele mai sociabile orase din lume au fost dezvaluite de site-ul de rezervari Hostelworld, in urma unui studiu care a vizat 39 de mari orase din 28 de tari.

Cele mai SIMPATICE imagini. Cum arata CAINII care stiu sa conduca! (VIDEO)

Cainii sunt printre cele mai inteligente animale. Dragostea lor pentru oameni si pasiunea pentru tot ce fac sunt incredibile. Mai ales in momentul in care acestia primesc mai multa grija si.

Top 10 cele mai frumoase modele Lamborghini create vreodata

E greu sa-ti imaginezi ca omul al carui nume apare pe cele mai extreme masini sport construite vreodata a inceput construind tractoare. Dar e adevarat. Mai mult, omul de afaceri italian Ferruccio Lamborghini construia tractoare, radiatoare si aparate.

Cele mai frecvente 4 greseli in planificarea vacantei, explicate de un expert in calatorii: cum sa economisesti bani, invatand sa faci alegerile corecte

Jeanenne Tornatore, expert in calatorii, a vorbit despre cele mai frecvente greseli pe care oamenii le fac atunci cand planifica o calatorie. Fie ca este vorba de alegerea perioadei, a pachetului de calatorie sau hotelului, cateva ponturi bune te vor ajuta sa economisesti bani.

Adevarul Live: Directorul de Protocol al Casei Regale explica cele mai frecvente greseli de bune maniere

Supranumita Regina bunelor maniere de la Casa Regala a Romaniei, Sandra Gatejeanu Gheorghe, vorbeste la Adevarul Live despre cele mai frecvente greseli de bune maniere pe care oamenii le fac in viata de zi cu zi.

Hotelul unde faci cele mai bune poze pe Instagram

Instagramul este plin de fotografii realizate in locuri turistice de pretutindeni, in special din camerele si lobby-urile hotelurilor de lux. Iata insa care este hotelul considerat cel mai generos ca aspect si ca detalii interesante pentru fotografii reusite pe reteaua de socializare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )