Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Antena3 Antena3,
Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Toate cele cinci victime ale accidentului aviatic din Muntii Apuseni, aflate la terapie intensiva, sunt constiente si stabilizate hemodinamic si respirator, au anuntat reprezentantii Spitalului Judetean de. continuă pe Antena3

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

Informatii explozive despre tragedia aviatica din Apuseni, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Antena 3 va ofera in aceasta seara informatii explozive despre tragedia aviatica din Apuseni. Interviuri in exclusivitate cu primii salvatori ajunsi la locul accidentului, dar si cu victimele, de la 21:30.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Una din cele mai bogate femei din Italia a ascuns de Fisc mai mult de 1.200 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc mai mult de 1. 200 de proprietati imobiliare. Respectivele cladiri au fost evaluate la peste 2 miliarde de euro. Femeia a ascuns de fisc activele folosind o .

Spitalul din Cluj: Medicul Radu Zamfir a fost externat la cerere/ Pacientul cu leziunile cele mai grave este copilotul

Medicul Radu Zamfir a fost externat, la cerere, pe propria raspundere, a anuntat marti managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. Potrivit informatiilor anuntate de unitatea medicala, din cei 5 pacienti internati luni la Sectia de Terapie Intensiva, 3 au fost supusi peste noapte la interventii chirurgicale si ortopedice, iar evolutia post operatorie este fara complicatii majore. Pacientul cu leziunile cele mai grave este copilotul.

Italia: Una dintre cele mai bogate femei a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii '90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, informeaza AFP.

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii 90, un numar de1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale, citate de AFP.

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )